21 évesen szűz vagyok! Mennyire számítok gáznak?
Figyelt kérdés
lány vagyok2012. márc. 16. 17:30
1/42 anonim válasza:
Nem az. Én ilyenekről álmodom.
2/42 anonim válasza:
Ha hangoztatod, akkor nagyon. Ugyanis szerintem ez a magánügyed, és kit érdekel?
Vagy nálatok divat a szűzhártya vizsgálat társaságban? Ahonnan meg kinéznek, ott gond van. Vagy veled, mert folyton hangoztatod, vagy velük, mert érdekli őket :)
3/42 anonim válasza:
hajdú-bihari 22/F nagyon szánalmas vagy
4/42 Dávidmester13 válasza:
figyelj légy büszke erre ! csak akkor gáz igazán ha TE annak érzed !
5/42 anonim válasza:
én 20 évesen vesztettem el, de egyáltalán nem éreztem gáznak, hogy nem fekszem össze fűvel-fával. most vagyok 24, két legjobb bnőm, mind2en 23 évesek még mindig szűzek. pedig nem csúnyák egyáltalán, csak eddig nem úgy alakult nekik. ők se érzik gáznak, csak már szeretnék átélni.
6/42 anonim válasza:
Miért lenne gáz?Miért vagy szűz?
7/42 A kérdező kommentje:
Sir butcher
Nem hangoztatom. Nem fogom magam ezzel égeti egy társaságban,hogy a szüzességemről beszélek. Csak itt gyakorin merem bevallani, bár úgyis mindenki tudja rólam a környezetemben.
2012. márc. 16. 17:45
8/42 anonim válasza:
NEM GÁZ, HANEM BÜSZKESÉG !!!!
EZT NAGYON JÓL JEGYEZD MEG !!!
9/42 A kérdező kommentje:
Dávidmester
Néha annak érzem, mert tudom,hogy mindenki tudja, és hogy mit gondolhatnak rólam.
2012. márc. 16. 17:46
10/42 A kérdező kommentje:
utolsó, köszööm:)
Már írt is valaki,hogy du.gnék-e vele.........
2012. márc. 16. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!