21 évesen szűz vagyok! Mennyire számítok gáznak?
Figyelt kérdés
lány vagyok2012. márc. 16. 17:30
11/42 A kérdező kommentje:
Elsőtől kérdezem,hogy miért álmodsz ilyenekről? A pasik nem a tapasztaltabb lányokat szeretik?
2012. márc. 16. 17:48
12/42 anonim válasza:
Nem gáz,légy rá büszke,hogy nem feküdtél össze vissza mindenkivel már 15 éves korod óta!Csak a tinik körében gáz,egy komoly érett ember tudja,hogy ez egy érték,amit becsülni kell és nem oda adni bárkinek!
13/42 anonim válasza:
Első vagyok, hát azért, mert egyrészt sokat elmond róla, másrészt szeretem azt az érzést, hogy eddig csak én vagyok az akivel szívesen elvesztené.
14/42 anonim válasza:
Ne foglalkozz olyannal aki azt mondja, hogy gáz. Majd eljön az ideje. Én is az vagyok, lett volna rá alkalmam... az már más tészta, hogy fiú és mégsem tettem meg :D Olyannal akarok elsőnek lenni akit szeretek.
19f
15/42 anonim válasza:
Szintén 21, szintén szűz, csak férfiben. Nincs semmiféle szabály arra, hogy x évesen el kell veszíteni a szüzességet. Akkor és azzal veszíted el, amikor akarod. Ha ez éppen 21 éves korodra vagy utána jön el? Nem gáz.
16/42 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
Én is így gondolkodom erről, csak néha eszembe jut,hogy te jóóó ég, mit gondolhat rólam a családom, az ismerőseim,biztos azt hiszik,hogy lez.bikus vagyok vagy ilyesmi.
2012. márc. 16. 18:20
17/42 A kérdező kommentje:
elsőnek és 18:09-nek: ez nagyon szép dolog, bárcsak a férfiak többsége ilyen lenne.
2012. márc. 16. 18:21
18/42 anonim válasza:
18:10 vagyok.
Éppen minap beszéltem erről az édesanyámmal. Mondtan neki, anya én nem meleg vagyok, hanem lúzer. Az első részét nem bánom, de a második része annál jobban bánt. Változni kéne valahogy. 21/F
19/42 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz addig amíg te magad nem érzed annak. Személy szerint jobban tudnék örülni egy szűz lánynak.
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!