21 évesen szűz vagyok! Mennyire számítok gáznak?
Milyen kár, hogy a lányok megvetik az ilyen idős szűz hapsikat...
Mert nincs kedvük tanítónénist játszani, meg tapasztalatlan jelzővel..
A lányoknak sok mindent elnéznek, fordítva sajnos nem így van...ezen a téren.
Kérdező, becsüld meg és ad oda akit igazán szeretsz majd.
15 évesen elkezdik, és mire 18 évesek vagy 20 évessek lesznek, már tapasztaltnak tartják magukat.
De nem mindenki olyan felelőtlen, hogy kisgyerekként nemi életet éljen..
Viszont ezek elfelejtik, hogy egykoron ők is így kezdték, és ha már ők túl vannak, ők természetesnek veszik, ha másik is túlestek 14 évesen...
Legyen az fiú vagy lány..
Szia! :)
Én is az voltam 21 évig, bár sosem tartottam gáznak. Nem reklámoztam, az is igaz. Amikor alakult valami fiúkkal, 2 is elhajtott emiatt. Mert így kiderült, hogy csak szexet akartak tőlem, viszont ennyire nem szemetek, hogy ha már eddig tartogattam, csak úgy elvegyék, nem viszonozva az érzelmeimet. Aztán találkoztam a mostani barátommal, aki nagyon örült annak, hogy szűz voltam, és a mai napig nagyon büszke rá, hogy ő vette el nekem. (Pedig ő már régen nem volt az.) Ennyi:) Hidd el van valaki, akinek ez nagy öröm lesz:)
tegnapelőtt 11:08
Egyet értek!
Helló, én 34 vagyok, nna most akkor szerinted?
Abszolult de nem vagy gáz, olvasva a válaszaidat, pedig határozottan nem vagy az.
34/f.
Nem gáz!
Sőt, becsülendő, hogy nem dobtad oda Magad az első jöttmentnek, ahogy a mai fiatal lányok többsége teszi, többségében azért, hogy végre "túl legyenek rajta".
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!