Mit mondhatnék neki? 2 hete vagyok együtt a párommal, nagyon jól megvagyunk, de ő úgy tudja, hogy én még szűz vagyok.
Figyelt kérdés
Közölte ma velem interneten keresztül, hogy rendkívül örül annak, hogy még szűz vagyok... nem válaszoltam neki erre csak annyit, hogy majd ezt megbeszéljük négyszemközt. Nagyon félek attól, hogy emiatt csalódni fog bennem :( Segítsetek, kérlek. Mit tegyek? :(2012. márc. 14. 21:36
2/11 anonim válasza:
ha fiatal és tudatlan akkor észre sem fogja venni..majd azt hiszi így a természetes...de ha a párod és szeret akkor elmondhatod és megérti..mert a szűzességedet nem most vesztetted el miközben már vele voltál...
3/11 A kérdező kommentje:
17 és 18 :)
2012. márc. 14. 21:51
4/11 anonim válasza:
Ha komoly kapcsolatot tervez egy férfi, akkor örül annak ha a partnere szűz.
F/20
5/11 anonim válasza:
Beszéljétek meg négyszemközt, hogy Te már nem vagy szűz, ha meg emiatt szakítana veled akkor csak a szüzességed szerette (volna) és nem téged...
6/11 Babánlány válasza:
Beszéljétek meg,s kiderül,hogy valóban szeret,vagy csak egy újabb trófeát akart gyűjteni.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! :)
2012. márc. 15. 21:53
8/11 A kérdező kommentje:
Rettentően félek a reakciójától :(
2012. márc. 15. 21:54
9/11 Babánlány válasza:
Akkor viszont a kezdettől fogva őszintének kellett volna lenned...beszélj vele mielőbb...ha szeret,nem lesz gond!
10/11 A kérdező kommentje:
Nem szeret még :/
2012. márc. 16. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!