A barátnőm szűz. Hogy tudnánk, , észrevehetetlenül" együtt lenni?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy mikor elszakad a szűzhártya, akkor vérzik (valami). Szóval hogy tudnánk úgy együtt lenni, hogy nem tűnne fel senkinek pl egy véres törölköző, ami alattunk volt? Hogy kerülnétek el az ilyen helyzetet?2011. nov. 12. 19:46
1/9 anonim válasza:
Vegyetek a Tescoban egy 400 forintos törölközőt, és aktus után dobjátok ki ha nem akarjátok kimosni.
3/9 A kérdező kommentje:
17/f
2011. nov. 12. 19:52
4/9 A kérdező kommentje:
És a barátnőm is 17.
2011. nov. 12. 19:53
6/9 anonim válasza:
Nem törvényszerű, hogy vérzik. Én pl egyáltalán nem véreztem. Na meg ha vérzik is, akkor sem lesz hatalmas vértócsa alattatok, maximum pár csepp :) Szerintem ha van piros törölközőtök, azon meg sem látszik, ha meg kérdezik, hogy azt miért mossátok ki, megmondjátok hogy pl ezzel töröltétek fel a földet mikor kiborult valami.
7/9 anonim válasza:
Az sem biztos, hogy vérezni fog.
22/L
Vagy csináljátok a menzesz végén és akkor rá tudjátok fogni, hogy a menstruáció miatt lett olyan.
8/9 anonim válasza:
Azt is mondhatja a barátnőd, hogy menstruációs vér. Én pl. ha menstruálok, az első 1-2 napban mindig törölközőt teszek magam alá éjszakára, mert át szoktam ázni.
9/9 atilis válasza:
Ha ilyen problémátok van, az azt jelenti, hogy még nem vagytok készen a sexre. Aztán a száját is jól tömd be valamivel, mert nehogy anyu meghalljon valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!