Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 32 évesen még SZŰZ VAGYOK ez baj?

32 évesen még SZŰZ VAGYOK ez baj?

Figyelt kérdés
Ha meg ismerkednétek egy nővel tökéletes lenne minden szempontból akkor ha kiderülne hogy 32éves és még nem volt senkivel elhagynátok?
2012. ápr. 10. 15:48
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
0%
anyu erre azt mondaná, h ez nem normális, és sztem se az..
2012. ápr. 14. 15:10
 32/49 anonim válasza:
75%
Kedves Kérdező! Most kapaszkodj! Nő vagyok, 43 éves, és még szűz! Kb. két éve van egy komoly barátom, annyira komoly a dolog, h még esküvőt is tervezünk a közeljövőben, de én még mindig szűz vagyok. Azzal, hogy ennyit halogattam a dolgot, olyan gátlások alakultak ki bennem, h amikor oda kerül a sor az ágyban, hogy megtörténjen maga az aktus, egyszerűen begörcsölök, s annyira félek attól, ami történni fog, h végül semmit sem engedek tovább, s így maga a behatolás nem történik meg. Csak az orálozásig jutottunk el eddig. Vallási okokból maradtam eddig szűz, annak akartam adni, aki a férjem is lesz, s ilyen embert egyszerűen nem találtam. Volt ugyan egy vőlegényem huszonévesen, aki autóbalesetben meghalt az esüvőnk előtt egy héttel, de utána egyszerűen senkit sem találtam, akibe úgy istenigazába bele tudtam volna szeretni. Sajnos, a mostani páromat sem szeretem szerelemmel. Van némi csekély vonzaloma részemről, de ez érzem, h nem az igazi! De nagyon jó ember, érzem, h szinte imád, nagyon türelmes hozzám, s én sem akarok vénségemre egyedül maradni. Jobbat nála úgysem fogok már találni. Ezért igent mondtam! S semmi defekt nincs velem, csinos, intelligens, felsőfokú végzettségű nő vagyok, sok baráttal. De a szerelem, az az igazi, sajnos elkerült! Vagy én vártam túl sokat, vártam a nagy eget-földet rengető érzést... a mostani páromban is van, ami kifejezetten taszít, pl. h nem elég igényes a külsejére, az otthonára (havonta egyszer ha porszívózik, kétszer veszi fel magára ugyanazt az inget, egyáltalán nem vasal, két pár cipője van...), de gondolom, ez normális, hisz mindenkinek van valami bibije. Szóval, a lényegre térve, tégy is valamit azért, h megtaláld az igazit, mert ellenkező esetben odajutsz, ahova én, beéred a félmegoldásokkal.
2012. ápr. 14. 16:17
 33/49 anonim ***** válasza:
84%
" Sajnos, a mostani páromat sem szeretem szerelemmel. " - akkor miért is akarsz hozzámenni???
2012. ápr. 14. 16:26
 34/49 anonim válasza:
17%
Mert jobbat úgysem kapok! S nem szeretnék egyedül maradni! Szerintem kismillió egy ember van, aki nem szerelemből köt házasságot. Nem vagyok szerelmes belé, de tisztelem, mint embert, jól érzem magam vele, jókat beszélgetünk, nevetgélünk!
2012. ápr. 14. 16:32
 35/49 anonim ***** válasza:
6%
igaz, ebben a korban már nehéz.. de legalább nem vagy egyedül :)
2012. ápr. 14. 16:32
 36/49 anonim ***** válasza:
95%

Most komolyan? A szüzességedet "nem adod oda akárkinek" ezért 43 éves létedre még az vagy, de azért hozzámész egy olyan férfihez, aki még csak nem is vonz? Mivel ne mondd nekem azt, hogyha külsőleg nem tartod igényesnek akkor tetszik neked és megvan a fizikális vonzalom... Ez nekem kicsit magas.

28/n

2012. ápr. 14. 18:37
 37/49 anonim ***** válasza:
100%
És mond csak drága, a kedves párod tudja, hogy csak szükségből vagy vele? Tud erről? Mert ku*va nagy átbaszás amit művelsz, amennyiben erről nem tud. Egyáltalán 42 éveg egyedül? B@szki én 30 évesen feladnám. Durva...
2012. ápr. 14. 20:25
 38/49 anonim válasza:
97%

Most itt a végére mindenki jött egy válaszadó kommentével, hogy róladelfelejtkeztek. Szerintem az, hogy 32 évesen szűz vagy, a mai világban érdekes. Úgy értem, biztos megkívánt már valaki. Azonban, egyáltalán nem baj! Nem értem, hogy miért kéne odaadnod amgad valakinek, ha egyszer nem szeretnéd. Ha te úgy érzed, hogy jobb ha nem feküdsz le azzal, aki először mondja neked, akkor te csak a fejedet használod, ennyi!

Hidd el, sokkal jobb ha szűz vagy, mintha lefekszel valakivel de megbánod.

2012. ápr. 15. 17:38
 39/49 menta34 ***** válasza:
54%

"Sajnos, a mostani páromat sem szeretem szerelemmel. Van némi csekély vonzaloma részemről, de ez érzem, h nem az igazi!"

SZÁNALMAS VAGY.

Vallás, mi? aztán meg fogsz valakit a pénzéért?

De sebaj, majd meggyónnod baccki és jó lesz. Akivel meg elveteted magad szenvedni fog. De az idióta vallásod szeretni fog, szűz maradtál.

Gratulálok, igazi defektes szánalom. Keress egy pszichológust és azonnal felejtsd el a vallásodat.

2012. ápr. 15. 19:35
 40/49 anonim válasza:
62%
Ezeket a vallási okokból nem vesztem el embereket soha nem értettem..
2012. ápr. 15. 20:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!