32 évesen még SZŰZ VAGYOK ez baj?
Most komolyan? A szüzességedet "nem adod oda akárkinek" ezért 43 éves létedre még az vagy, de azért hozzámész egy olyan férfihez, aki még csak nem is vonz? Mivel ne mondd nekem azt, hogyha külsőleg nem tartod igényesnek akkor tetszik neked és megvan a fizikális vonzalom... Ez nekem kicsit magas.
28/n
Most itt a végére mindenki jött egy válaszadó kommentével, hogy róladelfelejtkeztek. Szerintem az, hogy 32 évesen szűz vagy, a mai világban érdekes. Úgy értem, biztos megkívánt már valaki. Azonban, egyáltalán nem baj! Nem értem, hogy miért kéne odaadnod amgad valakinek, ha egyszer nem szeretnéd. Ha te úgy érzed, hogy jobb ha nem feküdsz le azzal, aki először mondja neked, akkor te csak a fejedet használod, ennyi!
Hidd el, sokkal jobb ha szűz vagy, mintha lefekszel valakivel de megbánod.
"Sajnos, a mostani páromat sem szeretem szerelemmel. Van némi csekély vonzaloma részemről, de ez érzem, h nem az igazi!"
SZÁNALMAS VAGY.
Vallás, mi? aztán meg fogsz valakit a pénzéért?
De sebaj, majd meggyónnod baccki és jó lesz. Akivel meg elveteted magad szenvedni fog. De az idióta vallásod szeretni fog, szűz maradtál.
Gratulálok, igazi defektes szánalom. Keress egy pszichológust és azonnal felejtsd el a vallásodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!