Csak én gondolom, hogy mennyire szánalmasak manapság a 13-15 éves lányok? (tisztelet a kevés kivételnek)
"Már nem azért de a szülők ilyenkor hol vannak?"
Azért ne essünk át a ló túloldalára...a szülőket hibáztatni nem minden oldalról lenne jogos!
Hogy miért?
14 éves lány vagyok, rendes családdal. Gond nélkül nevelkedtem, anyukámra egyetlen rossz szót nem lehet szólni. Foglalkozott velem, sosem fordított hátat, mindig meghallgatott, és segített minden helyzetben. Most mégis érzem azt a bizonyos vonzást, amely arra késztetne, kövessem a többi elzüllött lányt. Hogy ezek után hogy cselekszem, már nem csak a szülő nevelésétől függ. Persze attól is, s mivel, mint már említettem, tisztességgel vagyok "idomítva", én igyekszem a magam útját járni mindenféle kihágások nélkül. Azonban valamely lányoknak nincs elég akaraterejük ahhoz, hogy kitartsanak maguk mellett. Ezért megelégszenek a korai élettel is...
Remélem érthető amit leírtam...
Szia!
Sajnos egyre terjed ez a kór. Engem nem kapott el, hála Istennek, van elég eszem és akaraterőm, hogy ne kövessem őket. Mondjuk szerintem én pozitív példa vagyok, lévén hogy apukám olyan, hogy egész nap mindenféle obszcén verseket szavalgat, disznó vicceket mesél, sajnos ez rám ragadt. Az öcsém (10 éves sincs) rosszabb, ő olyan istentelenül csúnyán beszél, hogy az borzalmas. Na, férfi példa is van.
Mindenesetre az ilyen kis tiniribikkel nem kell törődni. Ha látsz egy ismerőst, amikor éppen mész el onnan (pl buszmegálló), beszólsz, hogy szia, gáz vagy, akármi, utána mész el. Én is ezt csinálom, ugyanis sajnos ismerek egyet. Régebben osztálytársam volt (én negyedikben kerültem abba az osztályba, mert átugrottam a harmadikat - két évvel voltam fiatalabb, mert az évveszteseknek elvileg kötelező ismétlő nagycsoportot is kihagytam, de mindegy), aztán ötödikben elment, mert nem bírta a fegyelmet, főleg az új tanárokat (legalábbis ez volt a "hivatalos" ok).
A lényeg az, hogy a kerület egy másik, kicsit gyengébb (jó, a legerősebbnél csak gyengébb lehet), de sokkal züllöttebb iskolába ment. Most, három évvel később ott tartunk, hogy tele van lőve piercinggel, fültágító, talán még tetoválás is, évek óta cigizik, vízipipa, és már vagy egy éve nem szűz. Most legtöbbször a közeli lepratelepen látni, vagy a lakásuk körül (sajnos csak egy utcányira lakik...). Az anyjával úgy bánik, mint egy utolsó r*banccal. Ha jól tudom, egy nővére van, aki semmivel sem jobb.
A lényeg: a normálisabb iskolákban (gondolok itt igen, az egyházi intézményekre, az átlag azért mégis kicsit jobb, és az ottani okos tanárok az okos gyerekekre nagy hatást gyakorolhatnak, aztán ez a pozitív hatás továbbgyűrűzik) van egy minimális erkölcsi nevelés, de oda is bejutnak a hülyék, nagyon kell vigyázni.
12,5/L
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
tessék jó szórakozást :)
Teljesen jogos a felháborodásotok.
Az a baj, hogy sokan nem tudják, hogy vannak kivételek és általánosítanak az ilyenek miatt.
De ami mégis a legfelháborítóbb, ilyenek közt lenni.
Az általánosban az egyik osztálytársam 12 évesen egy 23 évesen feküdt le, vagy egy másik lány 6.ban "orálisan kielégítette", vagyis próbálta a fiú osztálytársunkat, és még sorolhatnám.
Nem is merek belegondolni, milyen lesz a következő generáció, ha már a miénk is ilyen elcseszett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!