Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak akkor vesznek észre a pasik, ha minibb szoknyában vagyok, máskor meg nem? Tisztelet a kivételnek!
Ha valaki kihívóbban öltözik egyértelmű, hogy jobban megnézik. De ez nem azt jelenti, hogy anélkül nem. :-)
Vagy lehet csak úgy látják, milyen jó lábaid vannak. :D
Érdekes lenne, ha a térdem felett kezdődne a fenekem... Olyan rövid szoknyát azért nem vennék fel...
Igaz, pontosítok: a pasik 99%-a akkor vesz észre, ha szoknyában vagyok.
"De miért? Ennyire a külsőre mennek az emberek?"
Igen. Ne mondd, hogy téged egyáltalán nem érdekel...
Ha jól nézel ki, akkor mindegy mi van rajtad, ugyanúgy megfognak nézni. Ha viszont nem vagy valami csinos, akkor csak akkor fognak jobban megnézni, ha így öltözködsz. Ezzel nem a kinézetedről alkotok véleményt, lehet, hogy nagyon jól nézel ki:) De általánosságban ez az igazság.
Hello! :)
Szerintem az a megfejtés, hogy olyankor, amikor szoknyában (nőies ruhában) vagy, sokkal nőiesebbek a mozdulataid is... :)
Figyeld meg, hogy más olyankor a viselkedésed, a testtartásod, a kisugárzásod, mint amikor "macinaciban" és tornacipőben vagy. Szerintem ezt veszik észre, ezt érzékelik elsősorban, főleg, mivel írod is, hogy nem kihívó ruhadarabok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!