Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van ez? Hogy gondolják ezt a nők? Tisztelet a kivételnek!
Tegnap kiderült, h megcsalt a barátnőm, akivel már fél éve voltunk együtt.
Persze jól leordítottam a fejét, de semmi több, szerintem érthető, hogy lekurv*ztam.
Aztán a poén az, h még neki állt feljebb.
Holott mikor megkérdeztem, h miért kellett ezt csinálni akkor nem tudott választ adni.
Én úgy gondolom, hogy normális voltam vele, én nem csaltam meg, törődtem vele, a barátnői is kedveltek, h jó voltam hozzá.
A legjobb, h nem ez az első ilyen eset, szal mit képzelnek ezek a nők magukról?
Én egyáltalán nem értem ezt, haveroktól is hallottam már panaszt erre, hogy mikor bukott a csaj akkor még ő volt felháborodva.
Még ha megcsaltam volna vagy valami, azt mondom jól van, de így??
Én csakannyit mondok hogy a barátnőd egy kurv@
és bocsi de ez az igazság ezt nem lehet barátnőnek nevezni úgy hogy a helyedbe szakítanék vele!
(vans)
Jah hát ez megtörtént.
Szal már csak ex, csak idegesít, h még neki áll feljebb.
egyszerűen a "legjobb védekezés a támadás" taktikát alkalmazta (by Bonaparte).
de mit érdekel, már vége, megszabadultál tőle, örülj neki. ideje felbontanod a hajóavatásra félretett pezsgőt :D
egyébként nagyon gyakori, bár tagadhatatlanul gyerekes emberi viselkedés. mikor pl. egy kamaszt felelősségre von az anyja/apja, hogy miért törte el a családi porcelán legszebb darabját, és ő ahelyett, hogy bocsánatot kérne, visszavág, hogy "Te meg múltkor leejtetted a kedvenc bögrémet".
vagy ha a főnöke veszi elő később, hogy miért nincs meg ez és ez, akkor is rögtön riposztol, hogy "én meg fél éve várom, hogy javítsák már meg a légkondit, és a főnök úr csak igérgeti".
vannak ilyen emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!