Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van ez? Hogy gondolják ezt a nők? Tisztelet a kivételnek!
Tegnap kiderült, h megcsalt a barátnőm, akivel már fél éve voltunk együtt.
Persze jól leordítottam a fejét, de semmi több, szerintem érthető, hogy lekurv*ztam.
Aztán a poén az, h még neki állt feljebb.
Holott mikor megkérdeztem, h miért kellett ezt csinálni akkor nem tudott választ adni.
Én úgy gondolom, hogy normális voltam vele, én nem csaltam meg, törődtem vele, a barátnői is kedveltek, h jó voltam hozzá.
A legjobb, h nem ez az első ilyen eset, szal mit képzelnek ezek a nők magukról?
Én egyáltalán nem értem ezt, haveroktól is hallottam már panaszt erre, hogy mikor bukott a csaj akkor még ő volt felháborodva.
Még ha megcsaltam volna vagy valami, azt mondom jól van, de így??
Továbbra is csak azt tudom mondani, h ez akkor is gáz, mert akkor vagy szakítsál vele, vagy ne csald meg.
Ez nem kifogás szerintem, hogy mert nem vagyok belehülyülve a pasimba.
Meg a szerelem se olyan, h most rögtön jön, lehet csak tetszik és akkor úgy jársz vele az első hetekben.
Háááát....
Úgy volt, h egy barátnőjéhez megy el..
Aztán ez a barátom meg sportol aztán kiment futni és egy kocsiban látta a hátsó ülésen egy pasival.
Szal lett volna neki esze, csak...
Elfelejtette, h hiába van éjjel meg 11 óra, attól még mehetnek arra.
Ez a tipikus az isten is úgy akarta.
egy utolsó degenerált ribanc a remélem minél hamarabb VOLT barátnőd.
20/L
Mi az hogy; "Hogy gondolják ezt a NŐK?"
Hidd el sokkal több tisztességes nő van mint, ahogy gondolod, de mi emberek szeretünk néha olyan szeekerek után futni ami nem vesz fel.
Édesanyám 30 éve, gerinces módon, minden bajban kiáll apám mellett, teljesen jó a példa előttem és férfiként a legtöbb barátom nő, mert én viszont sokkal több emberibb nőt ismerek a környezetmben mint pasit.
Ne álltalánosíts, ne hagyd hogy a saját keserűséged úrrá legyen rajtad, neked se esik jól mikor egy nő azt mondja hogy; "minden pasi szemét"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!