Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a k. rva jó pasiknak az írtó ronda csajok kellenek? (általában. , tisztelet a kivételnek)?
Figyelt kérdés
2009. jún. 18. 12:09
1/25 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy az nekik ronda. A szépség relatív szokták mondani.
3/25 anonim válasza:
Ez a kérdés bennem is felmerült már,de még nem kaptam rá megindokolt választ.Lehet azért,mert akármilyen rondák,de pénzesek és menők.Én rühellem az ilyen nagyképű ronda csajokat:D 17L
4/25 anonim válasza:
Ez felháborító! Nekem eddig csak nagyon helyes pasijaim voltak! :D:D:D:D
Lehet lelkileg az a lány van vele egy szinten...érted, jól meg vannak annak ellenére ha nem is jó nő annyira. De egyébként én nem úgy látom. Helyes fiúnak általában szép barátnője van. Több olyat látni hogy jó nőnek van csúnyi fiúja.
Izlések és pofonok!
5/25 anonim válasza:
Mi az hogy "k.rva jó pasi"? Mi az. hogy "írtó ronda csaj"?
Szavazás volt a klubban, és 20 egyértelműen a rondára szavaztak?
És ha az a pasi pedig pont fordítva gondolja, és téged talál rondának?
Sárky
6/25 anonim válasza:
Kérdező, ugye jól gondolom, hogy hajtottál egy srácra, aki egy másik lányt választott? A kérdésedből egyszerűen süt az irigység és a sértődöttség. A "párválasztás csak a külső alapján"-ból az emberek többsége amúgy is kinő max. 20 éves korára. A te kifejezéseddel élve, IRTÓ sekélyes jellemre vall szépség alapján partnert választani (igaz, attól függ, mihez).
7/25 anonim válasza:
Ez nem igaz, én nem szeretem a ronda lányokat. Egy lány legyen csinos, aranyos, jó humorú.
8/25 anonim válasza:
Igen, a szép csajoknak az élete általában önnön szépségükröl szól, és üresek belülröl. A kevésbé szépek pedig máshol nyujtanak plusszt, érzelmileg gazdagabbak, tanultabbak és nem utolsó sorban - saját tapasztalat alapján - jobbak az ágyban, mivel odaadóbbak...
10/25 anonim válasza:
nincs olyan hogy ronda nő... Mindenkinek más tetszik! De am én is így gondoltam, mert akibe szerelmes voltam fiú, olyan lányokkal járt akik szerintem rondák voltak :D de csaka féltékenység miatt láttam így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!