Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a k. rva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a k. rva jó pasiknak az írtó ronda csajok kellenek? (általában. , tisztelet a kivételnek)?

Figyelt kérdés
2009. jún. 18. 12:09
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

12:23-as: nagyon igazad van!

Szerintem van, h egy szép pasi csúnyább lányt választ és van fordítva is. Miért kell ezen kiakadni? Amúgy meg az egész relatív.

Egyébként valószínűleg azok az "irtó ronda csajok" tudnak valamit, amit a plázacicák vagy az "irtó szép csajok" nem, pl. háziasak, értelmesek, stb. Erre még nem gondoltál? Nem minden a külső :D

2009. jún. 18. 12:31
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
ugyan már... lehet, hogy te rondának látod, de lehet, hogy a fiú szépnek. és egy bizonyos kor után már nem csak az számít, hogy valakinek giga nagy mellei és feneke legyen... az többnyire fiatal korban dívik. utána már a belső értékek is fontosak lesznek. egyébként szerintem is a értődöttség süt a kérdésedből.
2009. jún. 18. 12:34
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Hiába szép valaki ha "butuska" :D A szépség elmúlik és onnantól kezdve már inkább csak a belső tulajdonságok "dominálnak".Csak úgy tudják leélni egymással az életüket az emberek ha van közös témájuk a másikkal,jól el tudnak beszélgetni egymással és ha megvan a kölcsönös megértés és bizalom.Lássuk be..ehhez a szépség még önmagában nem elég.

F

2009. jún. 18. 12:38
 14/25 anonim ***** válasza:
47%
Nekem nem kell ronda nő és kész. Tetszenek a szép nők. Nem kell cicababa, de ha pl. nagyon kövér akkor fogyjon le. Ronda a haja? Nem tudja kezelni? CSináltasson másik frizurát, stb stb. Igenis számít a külső...Megy a sírás rívás, hogy neeem szááámít csak a belső, meg így meg úgy. Persze, mondják ezt a csúnya, nagyon elhízott, ápolatlan hajú, dús szemöldökű, sárga fogú csajok. Az ember jobban érzi magát olyan valakivel aki normálisan néz ki.
2009. jún. 18. 12:43
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
12:43-as! Neked nem szép nő kell, hanem értelmező kéziszótár! A csúnyaság nem egyenlő az ápolatlansággal! Amellett nagyon relatív dolog. Ha magadhoz illő társat akarsz, vegyél porcelán padlóvázát, az is nagyon szép, és belül annyira üres, hogy még téged is elviselne.
2009. jún. 18. 12:51
 16/25 anonim ***** válasza:
68%
Nem kell, hogy üres legyen csak nézzen ki valahogy. Ha egy nő ad magára és kinéz valahogy talál magának társat ha akar.
2009. jún. 18. 12:54
 17/25 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__28.. >>>>Ebben a kérdésben láttam, és gondoltam már kiírom, mert engem is érdekelne a dolog.

12:23Válaszoló! hát nagyon nem gondolod jól, ugyanis fiú vagyok, 16 éves, és csak érdekelt, hogy a nők/lányok hogy vannak ezzel a kérdéssel...Tudom, hogy a párválasztás nem csak a külső alapján történik, hiddel, én is tudom, és soha nem csak azt néztem 1 csajnál.

12:24: egyetértek!Soha nem is jöttem ki egy "szép" lánnyal úgy, mint egy "kevésbé széppel".

12:34: NEM a sértődöttség süt a kérdésből!!

12:38,12:43: Veletek is egyetértek!

Összefogalava:

Fiú vagyok, 16 éves és csak érdekelt a lányok véleménye.Tudom, hogy mondanom kellett volna, hogy fiú vagyok, de nem gondoltam volna hogy ilyen "félreértés" lesz belőle.

Amúgy azért is írtam ki még a kérdést, mert már kérdezték tőlem is, hogy hogy-hogy ilyen "nem túl szép" bnőm volt? Mindíg csak azt mondtam. hogy a kinézet nem minden, és ezért érdekel a véleményetek!

Amúgy én is jobban kijövök egy "nem túl szép" lánnyal, mint egy "széppel", mert eddigi tapasztalataim szerint a szép csajok önzőek, nagyképűek, és szinte mindenkit lenéznek(azokat meg főleg, aki nem úgy ugrál, ahogy ők fütyülnek!!)

Mellesleg fordult márelő olyan is, hogy a szép csaj miatt bajba kerültem, mert elmentünk valami munkásemberek előtt, és beszóltak meg minden, én meg ugye nem hagytam magam, aztán meg majdnem megvertek -.-'Pedig nem is jártam a csajjal, csak barát volt, és még nem is kézen fogva mentünk.<<<Tudom, hogy ez nem a csaj hibája, de ez is benne van a pakliban.

A nem túl szép lányokkal ilyen veszény nemigazán fenyeget...ők nem lenézőek másokkal,megértőek, és belsőleg sokkal jobbak, mint a "szép" csajok.

U.I: KÖSZÖNÖM A LEB*SZÁSOKAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16/F

Menyus

2009. jún. 18. 13:01
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Az exem miután szétmentünk, egy "k*rvaronda" csajt szedett fel, pedig ő tipikusan az a pasi, aki láttán az összes csaj összepisili magát ha meglátja, annyira helyes. a közös ismerőseink egyenként el voltak képedve, hogy XY mit zabál ezen a csajon, hiszen kinézetileg a nyomomba se ér. nem volt kimondottan bányarém a csaj, inkább olyan semmilyen, átlagos volt, kissé igénytelen hatást keltő, alteros öltözködéssel. aztán egyszer egy baráti beszélgetésünk során elmondta XY, hogy azért választott egy kevésbé attraktív csajt, mert valahogy bennük jobban megbízik, ha tartós kapcsolatról van szó, egyebek közt nem kell pl attól félnie, hogy félrekefél vagy más elcsábítja tőle. (mondjuk én ilyet soha nem tettem volna) azt is hozzátette, hogy a csajnak olyan izgalmas személyisége van, aminek ő teljesen a hatása alatt van és a legkevésbé se érdekli, hogy néz ki.
2009. jún. 18. 13:22
 19/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm az éerelmes válaszokat!

Mi van?! de kus*ba(padron CSENDBE!!XD)maradt mindenki?!?!

2009. jún. 18. 14:33
 20/25 anonim ***** válasza:
47%
Nem vagyunk kussban. 16 éves vagy és az a bajod, hogy nem tudod megkapni a jó nőket. Ez van.
2009. jún. 18. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!