Miért olyan fura, eggyesek szerint ciki ez? (Tisztelet a kivételeknek)
19 éves fiú vagyok még szűz...és akikkel ez a téma szóbakerült a legtöbbjük tisztára elcsodálkozott hogy te még szűz vagy?Aztán rákérdeztem hogy mert?Utána mindig mondják hogy nem ciki csak érdekes,fura...stb de úgy hogy látni a fejükön hogy szerintük ez gáz:S
Tisztelet a kivételeknek csak belőlük nagyon kevés van már csak sajna:S
És annyira fura már ez a világ hogy az lessz lassan a természetes ha 10 évesen nem szüzek vagy mi?:S
Persze kívánom már a dolgot eléggé meg jó lenne már de ettől függetlenül én nem érzem cikinek hogy még szűz vagyok.
Ti hogy látjátok ezeket?
Nemet,Kort írj!
És légyszives csak normális válaszokat!
Azért fura, mert az emberek többsége - legalábbis akik beszélnek róla - fiatalabban veszti el. De egyáltalán nem ciki. Volt ma egy ilyen topik, abban írtam, hogy két pasim is volt, akik nálad jóval idősebben (25) vesztették el velem (persze nem egyszerre :D ), de nincs ezzel semmi baj. Ha találsz megfelelő partnert, akkor te is elveszíted, még egyáltalán nem vagy "kiöregedve".
21/L
szerintem nem korfüggő, jó mittomén 13 évesen korai, de nem ciki ha szűz valaki huszon x évesen sem... olyan is van aki hónapokig vár mire lefekszik a párjával, és mégis megbánja később, meg olyan is aki nem vár 1 hetet se és mégis szép emlék marad...én nem vártam vele sokat, éreztem hogy ennek így kell történnie (a nem sokat az konkrétan 5 nap :$) akkor 16 voltam, nem vagyok egy ribanc, igaz akik tudtak a dologról azoktól megkaptam h ne csodálkozzak ha ennek 1 hét után vége lesz, mert csak erre kellettem, de nem lett igazuk, és azóta is együtt vagyunk xD életem legjobb döntése volt:D
18/l
Nem leszóltam oké???
De attól még nem kéne bunkóznod:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!