Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért olyan fura, eggyesek...

Miért olyan fura, eggyesek szerint ciki ez? (Tisztelet a kivételeknek)

Figyelt kérdés

19 éves fiú vagyok még szűz...és akikkel ez a téma szóbakerült a legtöbbjük tisztára elcsodálkozott hogy te még szűz vagy?Aztán rákérdeztem hogy mert?Utána mindig mondják hogy nem ciki csak érdekes,fura...stb de úgy hogy látni a fejükön hogy szerintük ez gáz:S

Tisztelet a kivételeknek csak belőlük nagyon kevés van már csak sajna:S

És annyira fura már ez a világ hogy az lessz lassan a természetes ha 10 évesen nem szüzek vagy mi?:S

Persze kívánom már a dolgot eléggé meg jó lenne már de ettől függetlenül én nem érzem cikinek hogy még szűz vagyok.

Ti hogy látjátok ezeket?

Nemet,Kort írj!

És légyszives csak normális válaszokat!

2010. ápr. 15. 23:29
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Felesleges ezen feszengened. (A reakcióidból ítélve ezt teszed.) Lazíts, akkor kell megtörténnie, amikor megtörténik. A fontos az, hogy élvezzétek.

Ez nem egy elvégzendő vizsga, hanem egy örömforrás és erre igyekezett rámutatni az első válaszoló is.

2010. ápr. 16. 00:42
 12/29 anonim ***** válasza:
Én formálisan 16évesen már éltem vmennyire nemi életet, de csak 18évesen feküdtem le először 1bnőmmel. Előtte is megtehettem volna, de talán nem is gond h nem tettem, hisz őt akkor nagyon szerettem. 2évig 1ütt is voltunk. Bár én már akkor gáznak éreztem időnként h eddig várok, de mindig meggyőztem magam h ez az én döntésem is lehet, nem csak ösztönös dolog azzal aki épp hagyja magát, így kivártam azt aki mellett végül döntöttem. De 1 dolgot vegyél figyelembe. Amit az első kommentelő írt, az is igaz. Nem tudod mitől fosztod meg magad, mert a 1ik legjobb dolog a világon a szex, és ami még fontos, hogy a libidód tizenéves korban a legerősebb. Akkor kívánod legjobban a szexet. Ez a későbbiekben, ha jól rémlik 24éves kor után kezd el komolyabban csökkenni. Tehát ha még sokáig vársz, lassan már a kívánás is csökenni fog, aztán nézhetsz h a szexuális életed elviekben legaktívabb részét hagytad ki. És ez nem olyan dolog h majd pótolod. Persze, lehet pótolni mennyiségre, de minőségre nem biztos.
2010. ápr. 16. 00:55
 13/29 A kérdező kommentje:

És csak hogy tudd volt barátnőm még tavaly ő volt az első lány nekem...miután szétmentünk 1 félreértés miatt nemsokkal utána megint összejöttünk...1-2 hétig szval 1 darabig semmi gáz nem volt de utána furán kezdett el viselkedni...sorolhatnám miben de én annyira szerettem őt hogy a lelkem mélyén nem foglalkoztam semmivel csak próbáltam ezeket az ő fura dolgait eltörölni a szemem elől mintha minden oké lenne...már úgy volt hogy megfog történni az első...úgy volt hogy ő is akarja mert többször is még rákérdeztem erre hogy biztos úgy érzi hogy akarja...nem volt semmi gáz...aznap este mikor együtt aludtunk és úgy volt hogy megtörténik az első neki is meg nekem is...akkor este fura volt megint mert láttam hogy csak kiakar bújni alóla én még akkor is megkérdeztem ezt tőle azt végülis hagytuk mert durva se akartam vele lenni így tiszteletben tartottam ezt így csak alvás volt...régebben is sajna nem mondott igazat nekem dolgokban pedig nem adtam rá okot...msn ügyben meg telefon ügyben is voltak dolgok amiben nem mondott igazat pedig volt hogy 100%-ig igazam volt és mégis belehazudott nekem a telefonba szval sokmindent elnéztem neki az eggyik bnője szerint is azt ezután az este után másnap is fura volt mert csendes volt meg olyan érdekes volt a szitu aztán rá 1-2 napig próbáltam vele beszélni msnen,telón de mind2-őn tök átlátszó dumákkal jött...még akkor is próbáltam ezeket elnézni neki mert olyan módon szerettem őt...aztán az együttalvós tali után pár napra beszéltünk msnen és ott jött nekem ilyen tök átlátszó,gyenge,lerázós szövegekkel pedig én semmi olyan rosszat nem is tettem hogy ezt érdemeltem volna tőle de mégis dobott akkor msnen:S élőben az eggyüttalvás másnapján meg úgy tett mintha minden oké lenne msnen meg úgy beszélt velem mint 1 sorozatgyilkossal vagy mi:S

A lényeg hogy akkor kiderült hogy nem is szeretett engem igazán mert mikor rákérdeztem nem is tagadta ezt és még ő mondta hogy mert mintha én igazán szerettem volna pedig mindenki aki körülöttünk volt azok tudták hogy ő volt nekem a mindenem,szívből szerettem őt úgy mint addig soha senki mást és kitettem a lelkem gyakran ezért a kapcsolatért szval nagyon nem ezt érdemeltem...

És ezáltal teljesen összetiporta a lelkemet és úgy érzem hogy már sosem tudnék 100%-osan megbízni más lányban ezek után...

De azért remélem hogy hamarosan lessz majd más lány az életemben akivel jobb lessz minden mint az elsővel és nem kell majd ugyanezt vagy hasonlót átélnem...

Azt hiszem a lényeget leírtam illetve megpróbáltam.

2010. ápr. 16. 01:07
 14/29 A kérdező kommentje:
Bocs ez a 00:19-esnek szólt.
2010. ápr. 16. 01:08
 15/29 A kérdező kommentje:

00:55-nek

Figyelmedbe ajánlom amit előbb írtam a hosszú szöveget...megéri aztán utána okoskodj.

2010. ápr. 16. 01:10
 16/29 anonim ***** válasza:
szerintem nem ciki, végre egy pasi, akinek nem csak a dugáson jár az esze... Am én 18éves lány vagyok, szintén szűz, bár van barátom és tervezzük már, de most ez van. Nem ciki, sőt, szerintem legyél magadra büszke, legalább értékes ember vagy, aki nem megy át mindenkin! Sajnos ritka az ilyen már..:( annyira szexcentrikus lett a világ.. ha valaki 14 évesen még szűz, az már rögtön "ciki" -.-"
2010. ápr. 16. 01:13
 17/29 anonim ***** válasza:
00:19es vok. Sajnálom ami történt, én minden jót kívánok. Sajnos szinte mindenkinek pofára kell esnie párszor mire megtalálja az igazit. Neked ez volt a tanulópénz, írtad, hogy nem tudnál egy másik lányban 100%-osan megbízni. Nem is szabad! Elmondom neked h most ez alapján úgy tűnik a csaj pont azért hagyott ott, azért nem szeretett, mert te túl sokat beleadtál, túl könnyű préda voltál neki. Azt pedig az emberek nem szeretik :) Na minden jót, hajrá! 19 évesen még nem ciki szűznek lenni, de nemsokára már az lesz, úgyhogy húzz bele ;)
2010. ápr. 16. 01:13
 18/29 A kérdező kommentje:

01:13-as

Kössz szépen:)Jó érzés hogy "velem vagy" vagy mi:)

Egyébként ha nem foglalkoztam volna ezzel a kapcsolattal akkor is ez lett volna szerintem mert az elején is voltak már fura dolgai csak akkor még ezek elmentek a szemem előtt:S

2010. ápr. 16. 01:21
 19/29 anonim ***** válasza:
Mik ezek a fura dolgok?
2010. ápr. 16. 01:28
 20/29 A kérdező kommentje:
Nem részletezem...csak amikor kerülöd az embert meg szinte leszarod őt és kitalálsz indokokat és ha belegondol az ember tök átlátszó indokok...
2010. ápr. 16. 01:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!