Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért olyan fura, eggyesek...

Miért olyan fura, eggyesek szerint ciki ez? (Tisztelet a kivételeknek)

Figyelt kérdés

19 éves fiú vagyok még szűz...és akikkel ez a téma szóbakerült a legtöbbjük tisztára elcsodálkozott hogy te még szűz vagy?Aztán rákérdeztem hogy mert?Utána mindig mondják hogy nem ciki csak érdekes,fura...stb de úgy hogy látni a fejükön hogy szerintük ez gáz:S

Tisztelet a kivételeknek csak belőlük nagyon kevés van már csak sajna:S

És annyira fura már ez a világ hogy az lessz lassan a természetes ha 10 évesen nem szüzek vagy mi?:S

Persze kívánom már a dolgot eléggé meg jó lenne már de ettől függetlenül én nem érzem cikinek hogy még szűz vagyok.

Ti hogy látjátok ezeket?

Nemet,Kort írj!

És légyszives csak normális válaszokat!

2010. ápr. 15. 23:29
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Na ha már elolvastam a hosszú monológodat elmondom a véleményemet:

Egyrészt ne csodálkozz hogy dobott a nőd, mert:

-Úgy viselkedtél mint egy punci

-Egy kapcsolatot az irányít aki kevésbé szerelmes

-Egy kapcsolatot a férfinak kell irányítani

-Ritkán adj egy nőnek lehetőséget hogy döntsön, te elég durva döntési helyzetbe hoztad a szex témával, a nők utálnak dönteni, jobban szeretnek az árral sodródni a lábukról levéve

-Ha szexet akarsz egy lánnyal ne kérdezgesd róla inkább a tested beszéljen.

2010. ápr. 16. 01:46
 22/29 A kérdező kommentje:
Ha csak osztani tudod az észt akkor ne is írj inkább:S
2010. ápr. 16. 01:50
 23/29 A kérdező kommentje:
És mivel előtte nem volt senkim olyan sok tapasztalatom volt hogy mindenben fasza legyek ugye?:S
2010. ápr. 16. 01:51
 24/29 A kérdező kommentje:
És mint már mondtam az elejétől kezdve voltak hülye és fura dolgai szval ez marhára nem csak az én hibám...én már 100x megtehettem volna hogy dobom mint macskát szarni mert úgy viselkedett velem de én szerettem annyira hogy elnéztem ezeket neki erről ennyit!
2010. ápr. 16. 01:55
 25/29 anonim válasza:
ha minden egyes hozzászóláson megsértődsz, akkor minek dobtad fel a kérdésed egy publikus fórumon?
2010. ápr. 16. 01:57
 26/29 A kérdező kommentje:
Nem sértődtem meg...egyszerűen csak elmondtam a véleményemet.
2010. ápr. 16. 01:58
 27/29 anonim válasza:

Hali!

Teljesen ismerős sztori velem nagyjából ugyanez történt meg és ugyanilyen idős koromban... Amire hosszú idő alatt rájöttem esetemben és sztem neked segíteni fog: nem veled van a probléma, nincs semmi hiányosságod, és főleg nincs okod zsörtölődni azon hogy mit kellett volna másképp csinálni vagy legközelebb min kell változtatni!!! Ez nagyon fontos. Azt hiszem ilyenkor az embernek nagymértékben romlik az önbizalma, de vedd észre hogy ez csak tovább rontja a helyzetet. Szüzességgel kapcsolatban nem tudok mit mondani...megmondom őszintén néha hallok vagy olvasok dolgokat nőkről amik teljesen visszataszító hatásúak, ez persze nem jelenti azt hogy nics kivétel...minden esetre nem szívesen tenném ki magam még egyszer olyan szenvedésnek amit az a bizonyos lány okozott. Egyébként egyet kell értenem a 01:46- os hozzászólással, mely szerint a nőket irányítani kell valamilyen szinten és minél több élménnyel kell gazdagítani őket. nagyjából ennyi... csak azt tudom mondani zárás képp hogy nem kell bósulnod egy olyan lány miatt amilyen a bnőd volt... 22/F

2010. ápr. 16. 15:14
 28/29 A kérdező kommentje:

15:14

Kössz szépen amit írtál:)

Bár már enyhültek kicsit a dolgok bennem még mindig fáj azért a dolog így 9 hónap után is...a 01:46-osnak meg neked is ebben ha igazad van szerintem az még nem azt jelenti hogy ő simán megtehette azt hogy úgy kamuzott nekem nem 1 dologban mint a vízfolyás meg ilyen 2színű dolgok...stb mert azt hiszem nem adtam rá okot neki ezekre...anyu már mondta nekem párszor hogy hagyjam ott őt mert ennek így semmi értelme,nem azért mert nem kedvelte csak kezdettől fogva látta hogy ő olyan furán viszonyul hozzám...persze én nem halgattam rá eggyáltalán és már bánom mert a szülők azért már tapasztaltabbak ezekben sokkal ezt én is tudtam de végülis igaza lett anyunak...szerencsére itthon nem kérdezgettek engem erről meg semmi ilyen hiszen a szülő ismeri a gyerekét és tudták egyből hogy mi a szitu.

2010. ápr. 16. 15:32
 29/29 anonim ***** válasza:

01:46 Anyukádnak kivételesen igaza volt. Alapvetően nem szabad hinni az anyáknak és a nőknek, ha csajozásról van szó. Nem akarnak ők rosszat, csak teljesen más amit mondanak és ami leveszi őket a lábukról. Ha egy nő tiszteletlenül bánik veled, hazudik, akkor mond meg neki, hogy ezt összesen háromszor teheti meg veled: először, utoljára és soha többé. Inkább mondj le egy nőről, mint hogy elvegye a jókedved.

Nem mondom, hogy mindent jól csináltál és folytasd így. A lényeg, hogy legyenek szabályaid, egy kapcsolatban te vagy a legfontosabb személy. Legyél őszinte, akkor is ha valami tetszik és akkor is ha valami nem, akkor kevésbé fognak játszadozni veled.

2010. ápr. 16. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!