Szerintetek menjek prostihoz?
Én a fifti-fifti híve vagyok. Így korrekt. Nem kell drága helyre hívni. Azt is csak azért talán, mert két ember, aki nem ismeri egymást, főéeg a nő :) nem bízik a másikban annyira, hogy NE nyilvános helyen találkozzanak.
Az a ffi se jár am jól, akit kihasználnak a pénzéért, barát-nője neki se lesz, csak "húst" kap. Az is másodfajú prostitúció, ha a nők pénzessel állnak csak össze, abból viszont olyannal, akit nem is szeretnek, nem is találják vonzónak.
Akkor miért arról nyavalyogtál a kérdésben és minden második kommentedben is, hogy mennyi pénzt beleöltél a csajokba, hogy ennyiért már rég befizethettél volna egy menetre?
Olvasd vissza és próbáld külső szemmel értelmezni az írottakat...
Szerintem nem a kérdezők bolygatták a pénz témát, de mindegy, ha ennyire nem bírod a kritikát.
Viszont kérdeznék valamit. Elmentél ugyebár egy hivatásoshoz. Próbálkoztál azóta egyáltalán rendes lányoknál? Vagy még mindig azon vagy, hogy azokra is csak költeni kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!