Szerintetek menjek prostihoz?
Ezt a 23:09-es választ egy idiota írta:D....Ne is hallgass rá!
Barátnő vagy k.rva ugyanaz mindkettő...nő,akire pénzt kell költeni.Semmi különbség nincs a kettő között.
Barátnővel se érsz többet mint egy qrvával,mert összejössz vele az egyik héten,rakás pénzt költessz rá,aztán 2 hét vagy 2 hónap múlva közli hogy:"Bocs,de másba lettem szerelmes.Folytassuk barátként tovább".
Ennek sincs sok értelme.
Viszont a qrvának nem kell udvarolni,nem kell jópofizni,nem kell izgulni hogy bejössz-e neki,hanem nekiesel,kényeztetitek egymást 1 óráig,beszélgettek a végén,csengeted a lóvét és boldogan lelépsz.Kell ennél jobb?
Azt javaslom hogy nyugodtan menj csak k.rvázni.Egyrészt tapasztalatot szerzel a szexben egy profitól,másrészt jól érzed magad,harmadrészt ami a legfontosabb hogy növeli az önbizalmad(ami gondolom a sok kudarc után nincs a tetőponton).
21/F
"..hogy olyan jó csajokat "normál módon" sehogy nem bírnék összeszedni, mint pl. amilyen prostikat.."
Azért mondom.Egyébként a Rosszlányok.hu-n hírdető 20-on éves csajok között igazi modell istennők vannak.Azok között érdemes keresgélni ha Pesti vagy.
23:30-as válasz írójának: A válaszodból ítélve neked se volt még normális kapcsolatod.
Kíváncsi vagyok milyen önbizalmat ad egy fizetős csaj, akihez egy nap többen is mennek, és ki tudja hány embernek volt már meg, és lesz még, pusztán pénzért, az aktus után pedig undorral gondol vissza némely kuncsaftjára (prostihoz általában nem a jó testű férfiak járnak ugye), de muszáj csinálnia, mert jól fizet...
szerintem is menj annak akinek mindig volt kapcsolata és szex is jutott neki bőven honnan tudná h milyen érzés ez? sehonnan
ráadásul nézd meg a mai csajokon (tisztelet a kivételnek) többen mennek át mint egy lépcsőházon
ne foglalkozz senkivel tedd ami jólesik
ne mond el senkinek
23f
Már ott elcseszted egyébként, hogy pénzt költöttél a nőkre, ezzel lényegében beismered, hogy szolgalelkű vagy, egy ilyen férfivel, bármit is mondanak neked, nem b*szna egy nő. Olvass ilyen PUA cuccokat, azok állítólag szociálisan retardált, szájon át lélegző emberkékből csináltak alfahímeket.
Ha nagyon úgy érzed, hogy úgyse lesz nőd, és csak dugni akarsz, akkor mehetsz prostihoz. Vagy tehetsz úgy mint én, és elkezdesz barátkozni a gondolattal, hogy soha nem fogod elveszteni a szüzességedet. Sokkal olcsóbb megoldás.
Pont ma délelött voltam egynél. Meg szombaton is :D
Szerintem menj te is, nem is értem miért nem voltál még. Nincs rá esetleg keret, vagy idő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!