Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Isten elfogadja-e, ha nem...

Isten elfogadja-e, ha nem leszek már szűz, amikor férjhez megyek?

Figyelt kérdés
Keresztény lány vagyok, 17 éves, több mint fél éve együtt a barátjával... szeretnék vele lefeküdni, de ugyanakkor bennem van a félsz, hogy Isten nem nézi ezt jó szemmel... Örülnék ha azok megkímélnének, akik csak viccelődni szeretnének, vagy gúnyolódni a hitemen... köszönöm előre is a válaszokat.
2011. júl. 28. 21:00
 81/93 A kérdező kommentje:

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 07-29 02:17

Köszönöm.

2011. aug. 8. 10:05
 82/93 anonim ***** válasza:
44%
Szívesen!:) Még annyit írnék neked, hogy ha úgy döntesz, hogy majd megteszed, akkor NAGYON NAGYON fontos, hogy teljes lényeddel dönts úgy. Ne legyen semmiféle lelkiismeret furdalásod, bűntudatod, kételkedés, bizonytalanság, hanem akkor adj bele mindent a szexuális életedbe és éld át teljesen, különben csak ártasz magadnak. Fogamzásgátlás, önmagad felfedezése, egymás felfedezése szexuális értelemben, bizalom, oda-vissza működő kommunikáció, vágy, szeretet, szerelem és semmi ellenérzet. Ha ezek meglesznek szinte biztos vagyok benne, hogy az Istened is elfogadja:) Minden jót!
2011. aug. 9. 04:18
 83/93 anonim ***** válasza:
71%

"szinte biztos vagyok benne, hogy az Istened is elfogadja:)"

Ennyire vagy optimista vagy Isten nevében beszélsz? Ez csak kérdés, mert te azt írtad biztos vagy benne. Én azért nem tennék sose olyan kijelentéseket, hogy csináld és Isten elfogadja. Inkább azt mondom, hogy tedd azt amit akarsz, mert a te életed, te döntésed és nem azt hogy Isten ezt meg azt úgy is elfogadja. Kettő közt van különbség. Bibliában le van írva mit fogad el és mit nem akkor csak olvasni kellene nem pedig Isten biztos elfogadja amikor le van írva, hogy hogyan fogadja el. Nem kötekedésből mondtam. Meg jó, hogy Isten biztos megbocsájt, de honnan tudod? Lucifer is angyal volt, nem igaz? Ádám és Éva pedig száműzve lett a paradicsomból. Isten azt mondta volna egye fene maradjatok a paradicsomban? Ők szerintem még jobban hittek Istenben mint mi a mai világban. Nos az optimizmus tényleg jó dolog:) Én inkább azt mondom, hogy ha a kérdező le akar feküdni a párjával akkor tegye meg, talán már meg is történt. De azt hogy Isten mennyire nézte jól szemmel és elfogadta-e majd megtudja amikor kell. Nem hinném, hogy Isten poénból íratta meg a Bibliát aztán mindenki egy póker partyra érkezik meg.

2011. aug. 9. 21:09
 84/93 anonim ***** válasza:
61%
:D Amikor megírtam azt a mondatot esküdni mertem volna, hogy a 73%os válaszoló ugrani fog rá. De nem igazán érdekel. A válaszomat nem neked, hanem a kérdezőnek írtam. Ez az egész luciferes meg istenes angyalos dolog nem érdekel, nem azért írtam erre a kérdésre, hogy vallási vitákba bocsátkozzak, hanem, hogy segítsek a kérdezőnek. És szerintem ezerszer többet segítettem neki, mint aki itt végig a vallásról vitatkozott. Engem nem érdekelnek ezek a vallási okfejtések, leírtam, hogy mit gondolok erről az egészről, mert értem a kérdező problémáját. Ő pedig vagy így dönt vagy úgy. Tanácsot adtam neki arra az esetre is, hogy ha a szeretkezés mellett dönt mire figyeljen. Ennyi. :)
2011. aug. 10. 00:03
 85/93 anonim ***** válasza:
71%
akkor lottózál, de nem tudom itt mindenki hülye?o.O Mellesleg én is tudtam, hogy "ugarnai fogsz" az én hozzászólásomhoz:D akkor kvitek vagyunk? Mert amúgy én nem írhartok ide? Látod most is te kötekedel és nem én:D Ez egy publikus oldal nem egy privát chat! Én is írhatok a kérdezőnek vagy nem? Megengeded? Hadd mondjam már el a véleményemet köszönöm!!!!! Téged nem érdekel a véleményem akkor miért reagáltál rá?:) Egy kérdésemre se tudsz felelni csak mellébeszélniXDXDXD
2011. aug. 10. 16:48
 86/93 anonim ***** válasza:
Te törzs főnök:) Leírtam, hogy nem kötekedésből mondtam:) Akkor miért jössz olyannal, hogy kötöttem beléd? puff... Ugye nem értetted meg amit írtam? Nem normális választ nem tudtál nekem adni....hanem a kérdésemre nem tudsz válaszolni. Ugye van különbség közte? De igen is segítettem a kérdeznőnek, de ha akarod be is málom neked újra!! A válaszoló vitákról annyit, hogy nem magamban vitatkozok tehát van vita partner.
2011. aug. 10. 17:39
 87/93 anonim ***** válasza:
málom helyet másolom*
2011. aug. 10. 17:41
 88/93 anonim ***** válasza:
Amúgy meg teljesen normálisan szóltam hozzá amit írtál a kérdezőhöz és te írtál vissza úgy hogy tudtam meg stb. Meg jöttél azzal, hogy nem nekem írtad hanem a kérdezőnek. Szóval mint akinek nem tetszik valami és ne írogassak. Olvasd el mégegyszer hátha értelmezni is tudod. Nem volt provokatív! Csak te érzed annak-.-"
2011. aug. 10. 17:45
 89/93 anonim ***** válasza:
61%
Nm érdekel:) Én nem vagyok a te vitapartnered, van jobb dolgom is. További szép napot!
2011. aug. 10. 18:12
 90/93 anonim ***** válasza:
végre egy értelmes mondat:)
2011. aug. 10. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!