Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Isten elfogadja-e, ha nem...

Isten elfogadja-e, ha nem leszek már szűz, amikor férjhez megyek?

Figyelt kérdés
Keresztény lány vagyok, 17 éves, több mint fél éve együtt a barátjával... szeretnék vele lefeküdni, de ugyanakkor bennem van a félsz, hogy Isten nem nézi ezt jó szemmel... Örülnék ha azok megkímélnének, akik csak viccelődni szeretnének, vagy gúnyolódni a hitemen... köszönöm előre is a válaszokat.
2011. júl. 28. 21:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/93 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem Istent baromira nem érdekli, hogy Kis Mariska a Cézár utcában lefekszik a Nagy Pistivel... de most komolyan...miért hiszitek azt, h Isten legnagyobb gondja a nemi életetek?
2011. júl. 28. 21:01
 2/93 anonim ***** válasza:
79%
te apáca leszel?
2011. júl. 28. 21:02
 3/93 anonim válasza:
91%

persze h elfogadja nyugodj meg:)

isten csak azért űzte ki őket(ádám és éva) mert ettek a tiltott gyümölcsből és nem azért mert pöcköltek

szoval csak nyugodtan:)

2011. júl. 28. 21:02
 4/93 anonim ***** válasza:
8%
A szexualitás a házastársakat köti össze, a házasság szentségén kívül a szexualitás értelmetlen dolog. Hiszen gyermekek nemzésére szeretkezünk a házastársunkkal.
2011. júl. 28. 21:03
 5/93 anonim ***** válasza:
95%
Az egyház nem fogadja el, Isten tuti h igen.
2011. júl. 28. 21:05
 6/93 anonim válasza:
89%
Szerintem is elfogadja!
 7/93 anonim ***** válasza:
12%
HA igazi hívő vagy tudnod kell hogy nem tűri el . Nem viccelek . Nem vagyok hívő de nem érdekel ki az mindenki abban hisz amiben akar.
 8/93 anonim válasza:
93%
Na ilyen kérdés sincs minden nap de személy szerint örülök neki :D .... Szerintem Isten mindig tudja h mi jó nekünk tehát ő jó szemmel fogja nézni mert nem tagadod meg.
2011. júl. 28. 21:06
 9/93 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem az Isten nem adta volna az élvezés képességét ha nem szeretné, hogy éljünk vele.
2011. júl. 28. 21:08
 10/93 anonim ***** válasza:
85%

Tulajdonképpen honnan vetted, hogy mi ezt meg fogjuk tudni neked mondani itt?

Már magáról a "ne szexelj házasságig" elv sem teljesen tiszta, hogy kinek, kivel, és pontosan mit sem szabad, Isten létezése meg aztán pláne. Könyvtárakat lehetne regélni róla, ahogy meg is tették, de még mindig nem egyértelmű, szóval miért várod, hogy pár hülye fórumozó majd megmondja neked a tutit?

2011. júl. 28. 21:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!