Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Isten elfogadja-e, ha nem...

Isten elfogadja-e, ha nem leszek már szűz, amikor férjhez megyek?

Figyelt kérdés
Keresztény lány vagyok, 17 éves, több mint fél éve együtt a barátjával... szeretnék vele lefeküdni, de ugyanakkor bennem van a félsz, hogy Isten nem nézi ezt jó szemmel... Örülnék ha azok megkímélnének, akik csak viccelődni szeretnének, vagy gúnyolódni a hitemen... köszönöm előre is a válaszokat.
2011. júl. 28. 21:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/93 anonim ***** válasza:
JA, végül is csak én segítettem itt legtöbbet a kérdezőnek, de végre egy értelmes mondat. XD
2011. aug. 10. 23:42
 92/93 anonim válasza:
Nem olvastam végig a kommenteket, de én azt tanácsolom, ne a neten keress erre választ! Keress valaki nálad érettebbet, és vele beszéld meg inkább. Én hívő keresztény vagyok, és sok problémám volt ebből... Én azt mondom, ha komoly a kapcsolat, akkor nem gáz. Attól is függ, hogy a barátod hisz-e. Lényeg, hogy Isten gondolatait nem lehet kitalálni, neked kell érezned, hogy elég érett vagy-e ehhez, hogy felfogd a házasság szentségének miértjeit. Bár én a kérdésed alapján nem érzem, hogy mély hited lenne, de én se élek szűzies életet. Tehát azt mondom, ha szereted, és komolyak a szándékaid vele, nem gáz.
2011. aug. 12. 23:31
 93/93 anonim ***** válasza:
60%

Kedves kérdező mivel vallásos kérdést tettél fel úgy is válaszolok.

Ha hiszel Istenben és keresztény vagy akkor a Bibliában is hinned kell:

"Róm 13,13

Éljünk úgy, ahogy a teljes nappali világosságban illik! Ne vegyünk részt vad mulatozásokban, se részegeskedésben, se szexuális bûnökben! Ne vétkezzünk a testünkkel! Hagyjuk abba a veszekedést, és ne irigykedjünk többé!"

Ez már a házasságról szól, ha kudarcba fulladt:

Mk 10,2

Odajött hozzá néhány farizeus is, akik megkérdezték tõle: „Törvényes az, ha egy férfi elválik a feleségétõl?” Ezt csak azért kérdezték, mert próbára akarták tenni.

Mk 10,3

Jézus megkérdezte: „Mit parancsolt nektek Mózes?”

Mk 10,4

„Mózes megengedte a férfinak, hogy válólevelet írjon, és elváljon a feleségétõl” - válaszolták.

Mk 10,5

Jézus így felelt: „Mózes azért engedte meg nektek, hogy válólevelet adjatok, mert olyan kemény a szívetek.

Mk 10,6

Isten már a teremtéskor férfivá és nõvé teremtette az embert.

Mk 10,7

»Ezért hagyja el a férfi apját és anyját, és ragaszkodik a feleségéhez.«

Mk 10,8

Így ketten egy testté lesznek, ezért õk már többé nem kettõ, hanem egy test.

Mk 10,9

Az ember tehát nem választhatja szét azt, amit Isten eggyé tett.”

Mk 10,10

Amikor ismét bementek a házba, a tanítványok tovább kérdezték õt errõl.

Mk 10,11

Jézus így válaszolt: „Aki elválik a feleségétõl, és egy másik nõt vesz feleségül, az házasságtörést követ el a felesége ellen.

Mk 10,12

Ha pedig egy feleség válik el a férjétõl, és összeházasodik egy másik férfival, szintén házasságtörést követ el.”

Kedves kérdező, ha vallásos kérdésed van akkor legalább a vallás kategóriában kérdezd és ne itt a szerelem, szex kategóriában, mert itt csak azt kapod választként hogy hogyan dugj:) Remélem segítettem és tégy belátásod szerint ne mások által szerint!

2011. aug. 13. 11:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!