Isten elfogadja-e, ha nem leszek már szűz, amikor férjhez megyek?
Ha azt mondod h a lélek számára nem élvezetes a szex akkor te még nem szerelmeskedtél.
A biblia szerint elítélendő. De ha megengeded a Bibliát nem Isten írta, hanem emberek sora több száz éven át. Én hiszek Istenben, de nem ebben a formájában. Én azt tanácsolom h tekints ki a világba, fiatal vagy még, és ha körbenéztél még mindig maradhatsz a keresztény hitnél ha azt tartod igaznak.
Régen abban az időben azokat a nőket megkövezték egy bizonyos kapunál aki házasságban szűznek vallotta magát, de nem volt az, valahol ezt olvastam na de egy kis idézetet is lássunk:
Eféz. 5,5
Mert azt jól tudjátok, hogy egy paráznának is, vagy tisztátalannak, vagy fösvénynek, ki bálványimádó, nincs öröksége a Krisztusnak és Istennek országában.
Eféz. 5,6
Senki titeket meg ne csaljon üres beszédekkel; mert ezekért jő az Isten haragja a hitetlenség fiaira.
Talán van házasság előtti szexről is valami, de nem olvastam azt hogy szószerint írta volna. Talán elfogadja talán nem, ezt Isten tudja.
Én nem értem, miért gondolják a "harcos" keresztények, hogy csak az ő hitük a jó? Ebből lesz aztán a vallásháború, s majd néztek szembe Istennel. Mert ugye a Szeretet meg a háború - az 2 dolog.
Nem jó, ha bűntudatot ültettek el egy fiatal lányban.
Inkább legyen felkészült az igaz, s tegyen meg mindent hogy jó legyen, és védekezzen, remélem ebben dönthet talán?
Jungról hallottak már a vallások követői errefelé Európában? Vajon miért ment a Távol-Keletre kutakodni?
RESPECT és LOVE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!