Isten elfogadja-e, ha nem leszek már szűz, amikor férjhez megyek?
Tegnap 16:12kor írtam a kommentet.
Ne is haragudj kedves utolsó, de nagy életművész lehetsz. 10-15-20 sorból, hogy tudod megállapítani, hogy milyen vagyok? Nem vagyok gyenge, mert átmentem olyan dolgokon, amiken nagyon sokan nem, és tényleg nem is kívánom senkinek.
A másik meg, hogy ítélkezel. Ha azt mondod ismeretlenül, hogy gyenge vagyok, akkor igenis ítélkezel. A másik meg, hogy a fene nagy vallásoddal pont neked nem kellene, de így van, már az előttem szólók is megmondták, hogy leginkább a katolikusoknál nagyobb képű, és ítélkezőbb vallás aligha van. És ezek mellett hirdetik, hogy mindenkit szeretni kell.Hát mi ez, ha nem kétszínűség? Nem ítéllek el, sőt senkit nem ítélek el a vallása miatt, ez mindenkinek egyéni szocproblémája, de azt meg kell vallani, hogy röhejesen nagyképűek vagytok (és ez kiderül az írásodból is, mert ahelyett, hogy észérveket használnál, csak nagyképűen dobálod a szavakat). A vita egy jó dolog, egymás meggyőzésére, ahogy említettem észérvekkel, de amit te csinálsz az egy hihetetlen alantas dolog.
Az első hozzászólásommal pedig azt szerettem volna kifejezni, hogy a 3 lány akiről meséltem, mindig az elvárások szerint éltek, és leginkább a katolikus elvárások szerint. Nem tapasztalták meg, hogy milyen a szerelmükkel szeretkezni, vagy az élet többi csodaszép dolgát. És tudod a barátnőm, aki meghalt tényleg nagyon jó ember volt. És úgy kellett meghalnia, hogy egy csapat pasi, elnézést a kifejezésért, megd.gja, aztán megöli. És hol van ebben az általatok hirdetett igazság? Mert szerintem egy 14 éves fiatalnak semmilyen körülmények között nem szabadna meghalnia.
A hitemet nem vesztettem el, mert az egyházakban soha nem is hittem. Viszont hiszek abban, hogy van egy nálunk sokkal hatalmasabb erő, nevezzük Istennek, aki majd a halálunk után dönti el, hogy mi legyen, és ő ítélkezhet csak, te vagy a többi hozzád hasonló személy nem. És majd ő fogja eldönteni, hogy milyen ember voltam, hogy gyenge voltam-e vagy sem. Neked ehhez semmi jogod nincs!
Kedves 18:26
Szerintem nem sajnáltatta magát. És inkább te vagy a hülye, a tirpák, meg a tahó. Meg nagyra is tartod magad. Hogy mered te magad nem eviláginak gondolni, meg Istent szolgálni ilyen identitással? Hát szerintem meg ez a szánalmas!!xDxDxDXD
"Nos, nem, nem vagyok bűnös, nem vagyok rossz ember, és ha van Isten, vagy bármiféle magasabb erő, akkor majd az eldönti, hogy mi lesz hogy lesz. Nem a szentfazekak mondják meg, nem emberek, papok döntik el, hogy mi a jó, és mi lesz, ha meghalok."
Kedves 00:13
Ha most Isten elé állnál, mit mondanál, miért engedjen be a mennybe? Mert jót cselekedtél Földön? És ez szerinted Istennek elég?
Egy ember se tud olyan tökéletes életet élni, mint amilyet Isten "elvárna", de hát ezért van a kegyelem :). Csak a Tökéletes áldozat tudja áthídalni azt a szakadékot, ami Isten és ember között keletkezett még anno.
Valóban sajnos némely világi különb, mint néhány keresztény, de azért azt is nézd, hogy ők is bűnös emberek, annyi különbséggel, hogy Isten gyermekei, megváltottak, és Isten életünk végéig formál minket.
Másik hozzászóló : sajnálom, ami bnőddel történt, btw, hallottam én is egy hasonló esetről :S ( véletlen nem öt "brazil" volt? )
So, attól, hogy valaki eljár templomba, hisz Istenbe, és mondjuk meg is teszi a dolgokat, amit elvár az egyháza, ettől még nincs kapcsolata Istennel, és lelkileg halott. Az démonok is hisznek Istenben és rettegnek...
De az, hogy a világban ennyi rossz történik, az a bűneset következménye, nem tudjuk hogy miért enged meg Isten bizonyos dolgokat (hívők életében általában ezek próbák, és formál általuk). Sajnos e világ ura a sátán, aki elég hosszú pórázra van engedve, de szerintem lehet látni Isten beavatkozásait a történelemben (pl zsidók esetében, és még biztos sok más ilyen eset van)...
Közel van az ÚR visszajövetele, most még tart a kegyelem ;)
Kedves 18:26
Így nem sok hitetlen fog megtérni, ha így állsz hozzá..
Fontos, hogy Isten elé álljunk, és megvizsgáljuk magunkat.
Most nem meg akarom mondani neked a frankót, hanem csak intelek, mint testvéremet (ha valóban az vagy, és élő kapcsolatod van az ÚRral), és ezt építő szándékkal teszem.
Fontos küldetésünk van a Földön; megnyerni embereket Krisztusnak, építeni Isten országát, és még lehetne sorolni, de az idő egyre közelebb van...
GBU!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!