Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Isten elfogadja-e, ha nem...

Isten elfogadja-e, ha nem leszek már szűz, amikor férjhez megyek?

Figyelt kérdés
Keresztény lány vagyok, 17 éves, több mint fél éve együtt a barátjával... szeretnék vele lefeküdni, de ugyanakkor bennem van a félsz, hogy Isten nem nézi ezt jó szemmel... Örülnék ha azok megkímélnének, akik csak viccelődni szeretnének, vagy gúnyolódni a hitemen... köszönöm előre is a válaszokat.
2011. júl. 28. 21:00
 71/93 anonim ***** válasza:
72%
Amúgy meg ha hívő vagy, akkor tudnod kellene, hogy a gondolatoknak is van erejük, és Isten nem csak a cselekedeteid alapján fogja eldönteni, hogy kislányom/kisfiam te most pokolba mész vagy mennybe, hanem az alapján, ami a szívedben, és a fejedben van!
2011. aug. 2. 13:53
 72/93 anonim ***** válasza:
60%
Látod pont arról beszélek mint te! Ezeknek is van jelentőségük és csak hisz benne és te forgatod ki a dolgokat. Azért írt olyan szavakat, mert te már akkor kiforgattad. Ne haragudj, de minden ember használt már olyan szavakat és akkor most minden ember pokolra jutt ugye? Ezen vagy felháborodva? Még is min háborogsz? Beteg voltál, de más is. "Mert mindenki, a ki magát felmagasztalja, megaláztatik; és a ki magát megalázza, felmagasztaltatik. " A másik, hogy valaki anya ki megtesz mindent a gyermekeiért az minden anya kötelesége!!! Attól, hogy valaki anya attól még én ismerek olyat, hogy egy nagy k*rva és megtesz mindent otthon. Még szép, hogy egy anyának ez kötelesség. Egy apának is meg vannak a kötelességei és szembe köpném magam, ha apa létemre ezzel felvágnék.
2011. aug. 2. 14:54
 73/93 anonim ***** válasza:
100%

Én egy szóval nem mondtam, hogy attól, hogy ilyen szavakat használ pokolra jut.

Nem felvágok azzal, hogy mit meg nem teszek a gyermekemért, mert igazad van, ez minden szülő kötelessége, hanem megvádolt, hogy gyenge vagyok, és erre írtam le, hogy min megyek keresztül nap, mint nap. Mert egy egészséges babával is nehéz. De amúgy ha visszaolvasol, én szimplán hozzászóltam ehhez a kérdéshez, mire elkezdett támadni, hogy Isten nem olyan, hogy csettintek és jön és segít. Szóval ezt a támadást nem én kezdeményeztem, és nem is támadtam vissza főleg nem durva szavakkal, de a kedves partnerem 0illemtelen szavakat használt rám, és gyengének titulált, anélkül, hogy bármi fogalma lett volna az életemről. Igen meggyógyultam, de tudod nagyon sokan nem gyógyulnak meg. És olyanokat ír, hogy szenvedni fogok. Hát szenvedtem már. És tudod egy rákból felgyógyult embernek, bármilyen is ő én nem kívánok több szenvedést, mert aki túlesett a kemón, és túlélte a rákot, az tudja mi az a szenvedés. És akkor, amikor ott vagy nem egy "átlagos" gyerek/ember problémáival kell megküzdeni, hogy mit vegyél fel, vagy mire költsd a pénzed, csak egyetlen célod van, hogy életben maradj!

2011. aug. 2. 15:49
 74/93 anonim ***** válasza:

Kedves 75%-os!

Figyelemmel követtem a vitátokat és komolyan mondom nem értelek. Csak úgy minden ok nélkül gyengének nevezted a másik válaszolót meg azt írta neki, hogy szenvedni fog. Ő erre normális hangnemben, téged meg nem bántva leírta a történetét, erre te megint leszóltad, hogy nagyképűsködik meg önmagát magasztalja meg te is szenvedtél eleget. De ha nem nevezted volna gyengének le se írta volna az egész rákos-beteg kisgyerekes történetet. És ez független a vallástól meg hogy ki miben hisz...

2011. aug. 2. 15:58
 75/93 anonim ***** válasza:
60%

15:58

Normális hangnemben? Ha ez csak egy oldalú akkor miért van vita? Na akkor linkelek egy keveset a normális hangnemből:

"Na, az ilyen és ehhez hasonló megnyilvánulásokért rühellek én sok hívőt."

"intoleráns állat vagy"

"Te vagy a tiszta hülye kedves utolsó előtti, nem pedig a "vitapartnered"."

"És inkább te vagy a hülye, a tirpák, meg a tahó."

"Hogy mered te magad nem eviláginak gondolni"

"szent ember?"-szerintem ez elég gúnyos

"Nem gondolod, hogy undorító a fröcsögésed?"

"hát tudod, akkor rohadj meg!"

"És igen, a viselkedésed szánalmas."

Hát ezek tényleg normális válaszok ugye?XD De másolok még egy ironikusat is:

"Sőt veszekedni sem veszekszek."

És végül másolok egyet a 73%-ról akit úgy letámadtattok:

"Volt itt egy másik válaszoló is aki olyanokat írt, hogy hulljanak a férgesek csak őt törölték amit gondolom te nem olvastál."

Na hát!!!!! Milyen érdekes. Valahogy ő is elmondta értelmesen, hogy volt egy durva hitetlen aki miatt írta. Na de ez nem számított és rászálltattok. Még valamit? Szeretnétek még valamit bemásolni?

2011. aug. 2. 19:06
 76/93 anonim ***** válasza:
60%

Ja meg ő is ugyanúgy leírta azt mint ti szerintem:

"Mindenki abban hisz amiben akar és kész:)"

És akkor most mi van? Ti is azt írtátok amit ő! Én vagyok ennyire értelmetlen?

2011. aug. 2. 19:12
 77/93 anonim ***** válasza:
61%
Légyszives, ha már ilyen szorgalmas vagy, másold már be, hogy ő miket mondott!
2011. aug. 3. 15:16
 78/93 anonim ***** válasza:
60%
Csak kötekedsz:) Most se hagyod abba. Miért is? Mert nem ismered be a hibáidat, de másokat letámadsz! Milyen ember vagy? Hát nem jó az már biztos. Keresd a hibát másban, ha neked ez jól esik, mert az egod megsértette:S Olyan vagy mint akinek letörik a műkörme és azon hisztizik.
2011. aug. 4. 11:51
 79/93 anonim ***** válasza:
Inkább nem is válaszolok arra, amit írtál, mert egyrészt hülyeség, másrészt, meg úgyis csak kötekedésnek vennéd.
2011. aug. 4. 14:53
 80/93 anonim válasza:

A jótettek, jócselekedetek nem feltételei a mennybe jutásnak, hanem következményei Isten kegyelmének elfogadásának.

Jócselekedetekkel senki sem juthat a mennybe !!!

2011. aug. 8. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!