Isten elfogadja-e, ha nem leszek már szűz, amikor férjhez megyek?
"Isten nem azt nézi, hogy mi jó, hanem, hogy mi hasznos. És a testi élvezetek nem hasznosak a lelkünk számára, csak a testünknek. A testünk pedig csak a földi ládánk, melyet elhagyunk és minden vele érzett élvezet megszűnik, tehát felesleges."
Na ide figyelj te vallásos barom! Mivel látom hogy biológiailag segg hülye vagy, elmagyarázom. Tudod a szexuális aktus közben/végén következik be az, amit kielégülésnek hívunk. Ez igen is fontos a léleknek. Mit gondolsz, miért van, hogy a sok pap nem szexel semmit, aztán meg szexéhesen molesztálni kezd gyerekeket?
Nem tudom Isten létezik-e, de ha igen, akkor ő adott nekünk péniszt és vaginát, és azért, hogy gyereket nemzzünk, vagy ha azt nem is, akkor hogy szeretkezzünk.
Szóval a kérdezőnek:
Isten nevében mondom, hogy jól feküdj le azzal a sráccal, és később is tedd ezt, elvégre ezért alkotta meg Isten a nemi szerveket!
Röhejesen hangzhat amit mondok, de így van!!
Még azt hozzátenném, a házasság egy olyan "baromság", amit az emberek találtak ki, nem Isten. Isten-t nem érdekli a házasság előtti nemi élet, mert neki semmi köze a házassághoz! Az az emberek által kitalált egy dolog, ezzel nyomatékosítva a szerelmüket.
Szóval ismétlem, áldásomat adom a szüzességed elvesztéséhez!
;D
Amúgy meg ne haragudjatok, de vannak ennél fontosabb dolgok is, mint pl hogy hány gyerek hal éhen Afrikában, hogy hány ember hal meg betegségekben, balesetekben, vagy hányan vannak a terrorizmus áldozatai. Volt egy barátnőm, 5 éve veszítettem el, este ment haza (tánc) edzés után, elkapták, egy csapat férfi erőszakolta meg, majd megölték, és otthagyták. Jah és mindezek mellett minden áldott vasárnap reggel ott csücsült a templomban a szüleivel...
Még egy pl: Egy településen laktunk két lánnyal, egy éveben vesztették el a nagymamájukat, az apukájukat elütötték, az anyukájukat 6 hónap alatt vitte el a rák. A fiatalabbik lány akkor volt 15, a nővére pedig 19. Rá két évre autóbalesetük volt, a fiatalabbik lánynak eltört a gerince, és tolókocsiba került. Jah és azt kihagytam, hogy talán nálluk vallásosabb családot nem is ismerek. Hol volt az Isten, mikor ez történt a barátnőmmel, meg a másik két lánnyal? Isten mekkora fájdalmat okozott nekik? És nekik nem az volt a legnagyobb bajuk, hogy mi lesz vagy hogy Isten megharagszik-e ha házasság előtt veszítik el a szüzességüket. Ennyi.
Szerintem ha szereted a fiút, és ő is szeret téged tegyétek meg. Ha Isten szeretett eddig, ezután is fog. A Bibliát meg szerintem nem ő írta/diktálta, én az egészre úgy tekintek, mint egy mesekönyvre. Jah és ezek mellett hiszek Istenben, de agymenés, hogy mások milyen agymosáson mennek keresztül.
16:26
"Nézd mesekönyvnek, ha akarod, de gyenge vagy."
Bocs off:
Na, az ilyen és ehhez hasonló megnyilvánulásokért rühellek én sok hívőt. Mégis kinek képzeled te magad, hogy megítélj másokat? Az nincs benne a kedvenc Bibliádban, hogy "Ne ítélj, hogy ne ítéltess!"? Szerintem benne van. Mielőtt valaki félreérti, nem a hitet bántom, hanem az elvakult, magukat magasabb rendűnek képzelő, agymosott hívőket. Rengetegszer tapasztaltam már, hogy ha egy kereszténynek piszkálod a hitét, akkor te egy szemét, intoleráns állat vagy, de ők mindig megmondják a tutit. Ők, akik "nem e világból valók". Hagyjuk már! Mégis honnan valók? A Marsról? Vagy egyenesen Isten jobbjáról?
Mivel meddő dologról beszélünk, és a két álláspont sosem fog egyezni, ezért kérnék több toleranciát, méghozzá a hívőktől. De ez is felesleges, ők aztán sosem fogják más álláspontját sem megérteni, sem elfogadni. Egyik kedves korábbi hozzászóló is mit ír? Hogy ő nevet a hitetleneken. Gratulálok, nagy keresztény "barátom". És te mersz prédikálni, beszélni Istenről, meg a szeretetről, ami az egész kereszténység alapja? Tudod, szeresd felebarátodat..!" Te szereted? A hitetlent is szereted? Tudod, ha igazi hívő vagy, nem válogathatsz. Szeretned kell mindenkit: a hívőtől kezdve az utolsó pedofilig. Ja, és meg is kell bocsátanod utóbbinak!
Bár nem vagyok keresztény, de nem tartom magam hitetlennek se. Tudjátok, mit jelent ez a szó? Nem azt, aminek ti gondoljátok. Azért, mert én nem hiszek a Bibliában, attól nekem még lehet hitem, de persze szerintetek aki nem hisz Jézusban, az mindig máglyára való gyenge ember, mi? Mind bűnben születünk és egyéb maszlag. Nos, nem, nem vagyok bűnös, nem vagyok rossz ember, és ha van Isten, vagy bármiféle magasabb erő, akkor majd az eldönti, hogy mi lesz hogy lesz. Nem a szentfazekak mondják meg, nem emberek, papok döntik el, hogy mi a jó, és mi lesz, ha meghalok.
On: Kedves kérdező!
Neked kell eldöntened, mit csinálsz, én nem mondhatom meg. De az biztos, hogy ha elfojtod magadban a szexuális vágyaidat, nagyobb kárt okozol, mint hasznot. A szex jó dolog, hasznos és egészséges, és nem csupán fizikailag, hanem lelkileg is. Aki mást mond, hazudik!!!! Én hiszek benne, hogy Isten nem azt nézi, mit csinálsz, hanem, hogy mi van a szívedben. Nem ezt mondja a Biblia? Dede. Persze ezt is addig lehet csűrni-csavarni, amíg a keresztény nézőpontnak megfelelő konklúziót levonhatjuk. A fejemet teszem rá, hogy az, ha az ember lefekszik azzal, akit szeret, akkor semmi, de semmi bűnt nem követ el. Ha mégis, majd Isten ítél meg ezért, de nem az emberek. Ez az egész bűnösök vagyunk mindahányan is egy baromság. Azért bigottnak nem kell lenni. Ha pedig mégis, nem kell terjeszteni.
Ja, és még annyit, hogy nem ti (keresztények) mondjátok, hogy Isten hatalma igenis végtelen, és bármit megtehet? Akkor ugyan miért ne várhatná el az ember, mint egy kis nyavalyás földi porszem, hogy ne legyenek éhínségek, háborúk, járványok? Hogy azt a lányt is megvédje, akiről írta az egyik hozzászóló, hogy megbecstelenítették és megölték? Bizony, bizony, mondom néktek, a nagy Isten erre is képes, ha létezik. Sőőőőt, abból kiindulva, hogy mindent ő teremtett ezen a világon, akkor a bűnt is ő teremtette, szóval akkor miről is beszélünk? Vagy azt a Sátán teremtette? De akkor a Sátán is tud teremteni? Ugyan már! Mese habbal!
"Mégis kinek képzeled te magad, hogy megítélj másokat?"
Te sík hülyének születtél igaz? Nem ítéltem el senkitXD Hát még ekkora hülyeségen nem röhögtem ennyit mint rajtadXD Lol. Hol ítéltem el valakit??XD Szerintem sehol, de látom nálad az értelmezések nulla szinten áll-.-" Annyira bírom amikor valaki hisz benne akkor jön egy barom és megmondja a frankótXD Komolyan te mi a f*szt csinálsz? Elkezded mondogatni, hogy ezért rüheled azért rüheled. Én mondtam valahol olyat hogy rühelem meg szemetek vagy valami durvát? Az hogy valaki elvesztette a hitét az igen is gyenge, mert nincs erje már hinni benne. Én nem mondtam olyat, hogy barom vagy mert nem hiszel benne, de te azért gyülölöd, mert valaki hisz benne. Ez tudod mi? Szánalom. Hát nekem ez a véleményem ezek után. Jogod van utálni a vallásos embereket, de ez nem az én gondom. Mert más azt mondja nem létezik úgy nekem is jogom van azt mondani, hogy létezik. Ha valami nem tetszik lehet reklamálni máshol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!