Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A saját párnám a legjobb...

A saját párnám a legjobb szeretőm? Ti is a párnátokkal masztiztok vagy csak én?

Figyelt kérdés

18 évesen kezdtem el masztizni. Imádok a párnámhoz dörgölődni. Iskolába járok, de szinte minden nap ha hazaérek eszem megmosakodom majd hozzádörölődöm a takarómhoz. Ti is így csiáljátok?

20 éves lány

2011. márc. 9. 21:29
 81/140 anonim ***** válasza:

Am rakhatnál magadról egy képet :D (nem maszti közben gondoltam hanem csak egy sima képet...

egy pár csávó tuti élvezné... sztem én is xD

(megint a 16/f)

2011. márc. 14. 16:43
 82/140 anonim válasza:

Végigolvastam,kemény...

Én ölelgetni szoktam a takaróm 19 éves fiú létemre, van ilyen.

De ez kész mi van itt... :D Ha sikerül célba juttatni a szállítmányt akkor majd véleményt is kérünk a minőségéről, ha már ennyi mindent közreadtatok itt :)

2011. márc. 14. 18:19
 83/140 A kérdező kommentje:

Biztosan élvezné, de nem szeretném magam viszont látni az interneten :P

Biztosan megírja majd a srác a tapasztalatait a volt párnámmal és bugyimmal. Nyugalom :)

2011. márc. 14. 19:07
 84/140 anonim válasza:
Úristen, végigolvastam ezt az egészet, hogy úgymond beszartam a röhögéstől... Szerintem szexi ha egy csaj a párnán lovagol. :-) És a párnás perverz alak, az mekkora forma... :-D
2011. márc. 14. 19:13
 85/140 anonim ***** válasza:

ezt én is szoktam csinálni.

nagyon jó.(:

a párna csücske :DD

2011. márc. 14. 19:21
 86/140 A kérdező kommentje:
Nekem ez a legnagyobb örömöm mostanában. Jó sokat masztizni az ágyamban és nagyokat élvezni. A csücske tényleg jó, de én nem nyomom fel a puncimba csak hozzádörgölöm :)
2011. márc. 14. 19:35
 87/140 anonim válasza:
58%
biztosan, nagyon jó csiklói orgazmust élsz át a "párna. masztival"... de ez kissé gyerekes amúgy, nem gondolod? mellesleg, a csiklói orgazmus csupán hogy úgy mondjam "kistestvére" a rendes, hüvelyi és csiklói orgazmusnak együtt... h ezt elkezdhesd gyakorolni maradhatsz a párnácskádnál, de közben helyezz fel valami pénisz szerű tárgyat a hüvelyedbe, hidd el megduplázza élvezeteidet ;)! ja, és mellesleg 20 évesen szerintem már elkezdhetnél gondolkozni egy normális párkapcsolaton is.
2011. márc. 14. 19:52
 88/140 A kérdező kommentje:

De szerintem is gyerekes, de én 18 évesen kezdtem el felfedezni a testemet, inkább jobb ha nem tudod, hogyan csináltam a párna előtt. Akkor még képes voltam naciban az ágyamnak dörgölődzni. Mire a hüvelyemhez elérek, szerintem leszek vagy 25 éves. Első párkapcsolat meg talán majd 27 évesen :D

Hihetetlennek hangzik, de a pénisz nem izgat fel, és nem érzek késztetést rá, hogy a puncimba bármit is feldugjak.

2011. márc. 14. 20:36
 89/140 anonim válasza:
nem azért kérdem de nem érzed magad egy kissé gáznak?...:D...teuristen.20 éves.....jaa és úgy 18 éves korodig naciban nyomtad?....:D hát hallod..szép életed lesz.:D további sok sikert.:P és még sok-sok párnát kívánok neked.:DD
2011. márc. 14. 20:45
 90/140 A kérdező kommentje:

Megkérdezhetem a korodat és a nemedet? Ha már így osztasz engemet xD

Te hogy kezdted például?

2011. márc. 14. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!