A saját párnám a legjobb szeretőm? Ti is a párnátokkal masztiztok vagy csak én?
18 évesen kezdtem el masztizni. Imádok a párnámhoz dörgölődni. Iskolába járok, de szinte minden nap ha hazaérek eszem megmosakodom majd hozzádörölődöm a takarómhoz. Ti is így csiáljátok?
20 éves lány
Am rakhatnál magadról egy képet :D (nem maszti közben gondoltam hanem csak egy sima képet...
egy pár csávó tuti élvezné... sztem én is xD
(megint a 16/f)
Végigolvastam,kemény...
Én ölelgetni szoktam a takaróm 19 éves fiú létemre, van ilyen.
De ez kész mi van itt... :D Ha sikerül célba juttatni a szállítmányt akkor majd véleményt is kérünk a minőségéről, ha már ennyi mindent közreadtatok itt :)
Biztosan élvezné, de nem szeretném magam viszont látni az interneten :P
Biztosan megírja majd a srác a tapasztalatait a volt párnámmal és bugyimmal. Nyugalom :)
ezt én is szoktam csinálni.
nagyon jó.(:
a párna csücske :DD
De szerintem is gyerekes, de én 18 évesen kezdtem el felfedezni a testemet, inkább jobb ha nem tudod, hogyan csináltam a párna előtt. Akkor még képes voltam naciban az ágyamnak dörgölődzni. Mire a hüvelyemhez elérek, szerintem leszek vagy 25 éves. Első párkapcsolat meg talán majd 27 évesen :D
Hihetetlennek hangzik, de a pénisz nem izgat fel, és nem érzek késztetést rá, hogy a puncimba bármit is feldugjak.
Megkérdezhetem a korodat és a nemedet? Ha már így osztasz engemet xD
Te hogy kezdted például?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!