Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A saját párnám a legjobb...

A saját párnám a legjobb szeretőm? Ti is a párnátokkal masztiztok vagy csak én?

Figyelt kérdés

18 évesen kezdtem el masztizni. Imádok a párnámhoz dörgölődni. Iskolába járok, de szinte minden nap ha hazaérek eszem megmosakodom majd hozzádörölődöm a takarómhoz. Ti is így csiáljátok?

20 éves lány

2011. márc. 9. 21:29
 121/140 A kérdező kommentje:

Azt gondoltam az már nem kell firtatni, hogy miért dobtam ki egy olyan párnát és egy olyan bugyit amit már amúgy is szemétként tartottam itthon. És nem vagyok sánta kutya xD

Főleg nem hazug!

2011. ápr. 9. 23:59
 122/140 anonim ***** válasza:

Ok de Laignel a vezetekneved nemde? xD

Haha ez mekkora durva am.

Tudtam en h jo storykat szedek ossze gyiken nah de ez...

2011. ápr. 10. 00:03
 123/140 anonim ***** válasza:

Vagy Boudry?

Ugh bocs nem emlekszem annyira jol a kulfoldi vezeteknevekre de a Mathilde megragadt anno...

2011. ápr. 10. 00:12
 124/140 A kérdező kommentje:
Mi a bajod a nevemmel?
2011. ápr. 10. 00:45
 125/140 A kérdező kommentje:

Amúgy ki ez a Laignel meg Boudry?

Leva a vezeték nevem.

Mathilde Renée Leva

a teljes nevem. Igen, nem magyar név!

2011. ápr. 10. 00:48
 126/140 anonim ***** válasza:
Csak mert ismerek Mathildeot xD
2011. ápr. 10. 00:52
 127/140 A kérdező kommentje:
azt gondoltam én vagyok az egyetlen...
2011. ápr. 10. 00:53
 128/140 anonim ***** válasza:
Elnézést kérek tőled ha rosszak voltak a selytéseim veled kapcsolatban. By: Párnás Csávó
2011. ápr. 10. 19:34
 129/140 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy őszinte vagy :)
2011. ápr. 10. 21:16
 130/140 anonim válasza:
100%
hallod te lány. az hogy felteszel egy ilyen kérdést az még nem gáz. 20 évesen szűz? hátt tisztellek érte de valahol nem értem. de ez, hogy itt beszéled meg azt, hogy hogy akarod elveszíteni és belemennél abba, hogy egy olyannal akit itt ismersz meg.. és még az ilyen párnádat is elküldenéd neki... na az már cink. de mint a legvégéből kiderült csak hülyíted itt a jó népet. ezenkívül valószínűleg kamu az egész, mert leírtad a neved(vagy csak ennyire ostoba vagy) keress egy pasit aki megrak meg barátokat, mert nagyon figyelem hiányos lehetsz. egyen - ketten írtak előttem kritikát is, és az jött le, hogy ezt meg nem bírod elviselni és ez a legnagyobb cink. szerintem tényleg dugasd meg magad vagy maradj a párnáddal de könyörgöm. ne itt éld már a magánéleted.
2011. ápr. 10. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!