A saját párnám a legjobb szeretőm? Ti is a párnátokkal masztiztok vagy csak én?
Figyelt kérdés
18 évesen kezdtem el masztizni. Imádok a párnámhoz dörgölődni. Iskolába járok, de szinte minden nap ha hazaérek eszem megmosakodom majd hozzádörölődöm a takarómhoz. Ti is így csiáljátok?
20 éves lány
2011. márc. 9. 21:29
61/140 A kérdező kommentje:
Mást is élvezek közben nem csak azt :P
2011. márc. 11. 21:50
62/140 anonim válasza:
Na akkor viccen kívül! Várom a küldeményt és majd meglátjuk milyen cucc! A vibris virgácsot én találtam ki de írok télapunak hogy olyat is csináljon mert a tinik már az való hisz ez már a 21 század! :) Hát ha jó a cucc akk te is örülni fogsz annak amit küldök! Kölcsönös nem? Egyébként kérhetsz bármit csak limuzin legyen meg toronyóra láncostól. Am szabad kérdezni hol laksz? Már csak a postai költség miatt. És gondolom jót mulattál de hát felizgattál a párnáddal miért ne lehetne az enyém? Néha kispárnát ölelek magamhoz úgy alszom pl ha fázom de szeretek azzal aludni van úgy felkelek és nézem ho a párna a tv nél mert álmomban eldobtam mert zavart. Főleg ha a tv úgy marad! Ha megkapom a tiéddel alszom majd! Majd reggel ébredek megtörlöm a szemem és érzem az illatod.. :D Hátha felélinkít és nem fogom lekésni mindíg a buszt! :D Remélem így lessz de jól dörzsöld a puncidhoz hogy hatásos legyen!
63/140 A kérdező kommentje:
Azért nem fogom pirosra dörzsölni a puncimat evégett. Majd meglátjuk, hogy sikerül, de már nincs kedvem kicsomagolni a műanyag fóliából :S
2011. márc. 11. 22:20
64/140 anonim válasza:
tod mit oké jó lessz az így is! a bugyid is olyan legyen ami rajtad volt és nincs kimosva mesés ajándék lessz!
65/140 anonim válasza:
nem nézel amugy hülyének vagy nem is tudom azért hát ilyesmit kérni..
66/140 A kérdező kommentje:
Kicsit perverz vagy, de a jó értelemben. Én nem ítélek el ezért. Bárcsak mindenkinek ennyi kéne hogy örömet okozzon valami az életben. Mert sok az aberrált akik az utcán fogdosnak másokat kérdezés nélkül. Az nem jó mondjuk, de ha valaki szépen kéri és nem erősködik, az már más. Meg nekem amúgy sem kellenek ezek a dolgok már. Teljesen elvannak használva...
2011. márc. 11. 22:34
67/140 anonim válasza:
ez tök rendes tőled! ááááááá ezt elmesélem a lány barátaimnak a röhögéstől bepisilnek!
69/140 anonim válasza:
majd szólj ha feladtad a párnám előre isköszi!
70/140 anonim válasza:
nekem valahogy nem lenne kielégítő egy illatos párna.. :)
szükségét érzem a "valódi dolognak" és az azért kicsit fura, hogy otthon, egy párnából szívjátok ki a nőszagot xD
bocsá, illatot :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!