Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A saját párnám a legjobb...

A saját párnám a legjobb szeretőm? Ti is a párnátokkal masztiztok vagy csak én?

Figyelt kérdés

18 évesen kezdtem el masztizni. Imádok a párnámhoz dörgölődni. Iskolába járok, de szinte minden nap ha hazaérek eszem megmosakodom majd hozzádörölődöm a takarómhoz. Ti is így csiáljátok?

20 éves lány

2011. márc. 9. 21:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/140 A kérdező kommentje:
Ugyan már, én nem akarok senkinek sem rosszat. Akinek merev lesz a pénisze emiatt attól bocsánatot kérek. Tényleg nem akarok nektek problémát okozni :S
2011. márc. 11. 19:27
 32/140 anonim ***** válasza:
79%

nem probléma én viccesnek találom! kiskoromban én is kaptam egy óriási plüss kutyit 101 kiskutyás volt, szóval egy dalmata. nagyon imádtam mert a kutya a kedvencem! egyszer aztán kiszakadt a fraka mellett és ezért sirtam aztán felfedeztem nézegettem és rájöttem hogy valamire jó és már nem is sírtam! :) sőtt még többet játszottam vele (papás mamást) te párnával én meg plüss kutyussal :D

ha meguntad a párnád és leakarod cserélni nehogy kidobd juttasd el hozzám! azzal aludnák, de ki ne mosd meg semmi! ha érdekel a dolog akk megbeszéljük ha kell veszek neked uj párnát ho legyen min dörgölőzni na?? (17/F)

2011. márc. 11. 19:56
 33/140 anonim ***** válasza:
28%
Rajtam nem akarnál lovagolni?:P:P
2011. márc. 11. 19:57
 34/140 anonim ***** válasza:
60%
Ezt most nekem irtad vagy a kérdés kiírójának? Ha lány vagy lehet szó a dologról.. :)
2011. márc. 11. 20:02
 35/140 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezőnek írtam...bocsi, de nekem a lányok jönnek be :P
2011. márc. 11. 20:04
 36/140 A kérdező kommentje:

Hát, köszönöm szépen az ajánlatot. Most van egy kedvenc párnám amin gyakran csinálom, de nem hinném hogy szükséged volna rá, eléggé punci, pisi és izzadság szagú. Már igazából ki kéne mosnom (vagy lecserélnem egy másikra). Szerintem nem szeretnéd, hogy elküldjem neked.

Persze gondolom csak vicceltél :D

2011. márc. 11. 20:05
 37/140 anonim ***** válasza:
32%
Kedves Kérdező! :) Én spec. szexre gondoltam és nem párnán akarok lovagolni fiú létemre, csak gondoltam mivel mindketten szüzek vagyunk és már azért rég bennevagyunk a korban, gondoltam eltölthetnénk pár órácskát kettesben, többször is.
2011. márc. 11. 20:07
 38/140 anonim ***** válasza:
58%
nem vicc komoly! :D tényleg nem hülyülök! tökéletesen megfelelelne sőtt nagyon tetszett ahogy jellemezted! na küldöd?? lécci! meghálálom küldök ujat vagy amit szeretnél gondold meg!! de ki ne most még csak be se fujd úgy kell ahogy van pisistől tokostól meg minden! :D
2011. márc. 11. 20:09
 39/140 A kérdező kommentje:

19:56 hozzászólónak ment az előző válasz nem neked.

Rólad még nem döntöttem :D

Amúgy félék lányka vagyok, nem tudom, bölcs e lenne csak így vaktában ilyesmit csinálnunk :S

2011. márc. 11. 20:09
 40/140 A kérdező kommentje:

Amúgy félős lányka vagyok*

(bocsi, nem olvastam vissza, hogy mit írtam)

2011. márc. 11. 20:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!