A saját párnám a legjobb szeretőm? Ti is a párnátokkal masztiztok vagy csak én?
Figyelt kérdés
18 évesen kezdtem el masztizni. Imádok a párnámhoz dörgölődni. Iskolába járok, de szinte minden nap ha hazaérek eszem megmosakodom majd hozzádörölődöm a takarómhoz. Ti is így csiáljátok?
20 éves lány
2011. márc. 9. 21:29
42/140 A kérdező kommentje:
Fiúnak akinek a párnám kell:
Látom akkor nem vicceltél. Kicsit furi vagy, de ha kell akkor írj privit, hogy megbeszéljük a részleteket. Szerintem személyesen kéne átvenned, mert ezt nem merném elpóstázni, vagy kitudja lehet. Ekkor hülyeséget még úgy sem csináltam xD
2011. márc. 11. 20:20
43/140 anonim válasza:
A szexes dolgot gondold át és írj levelet, mert én is nagyon szeretném és nem lenne baj hogy félénk vagy vagy ilyesmi, igazából valahol elkell kezdeni és még én is szűz vagyok :$
44/140 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Azért jobb volna előtte megismerkednünk, mert én tényleg nem szeretem az idegeneket. Meg amúgy is valaki olyannal szeretném elveszíteni akit szeretek. Vaktában nem tűnik jó ötletnek. Meg mi van ha fáj vagy ilyesmi. A hüvelyemhez még nem is nyúltam mert sosem kellett, kivéve amikor kitörlöm a WC -n de az más. Szerintem írj privit és megbeszéljük. Maximum nemet mondok :S
2011. márc. 11. 20:28
45/140 anonim válasza:
oké megbeszéltük! örülök hogy üzletet kötöttünk! :) írok privit és jöhet a párnácskád!!
46/140 A kérdező kommentje:
Rendben! De te írj ne én. Nem nekem kell valami tőled. Hanem tőlem kell valami neked :D
2011. márc. 11. 20:33
48/140 anonim válasza:
míííííííí? az az én párnám!!! mi az hogy írtál előttem?? ha kell megverekszünk a párnájért :D
49/140 A kérdező kommentje:
Fiúk csak okosan és esztétikusan. Van még a termékből akinek kell, csak pár hétig eltart a "szintetizálása" és a leszállítása :D
2011. márc. 11. 20:45
50/140 anonim válasza:
megéri várni szerintem! én már rendeltem elsőnek és én találtam is ki! mi pénzt lehetne már ezzel keresni nem? alapítsunk egy BT-t! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!