Szerintetek a legjobb barátommal gáz elveszíteni?
Előtte 3 hónapig jártunk csak távol lakunk egymástól és fiatalabb voltam, akartam még lefeküdni vele,ezért szakítottunk, most újra egymáshoz sodort minket az élet, és most viszont mind2-en akarnánk.. persze nem szerelemből?Ez mennyire fontos?
Vagy ne tegyem?
Na most jártok, vagy nem?
Egyébként nem gáz, legalább nem fogod megbánni, mert ő mégiscsak a legjobb barátod. Bár már ebben sem vagyok biztos.
Egy dologban biztos lehetsz. Akárkivel is csinálod, azt meg fogod jegyezni egy életre, függetlenül attól, hogy kellemes vagy rossz az élmény, szóval nagyon meghatározó dolog... Neked kell eldöntened, hogy ezt a srácot akarod-e szánni eme nemes feladat elvégzésére vagy sem.
Amúgy meg csak ezért megtenni, mert "húúú már 18 vagyok és ha most nem akkor biztosan szűzen fogok meghalni" szerintem hülyeség...
SZIA
én is voltam már ebben a helyzetben.
én nem tettem meg és neked pedig azt ajánlom hogy csak akkor tedd meg hogy ha nagyon erős tetszést (ami még nem feltéétlenül szerelem) is érzel iránta.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!