Melyik a legjobb durex óvszer?
Melyik a legjobb durex óvszer? elsőre, még szűz vagyok.
és szeretném ha jó lenne vele a szex.
16/F
Üdv!
Az általam eddig használt óvszerek MINDEGYIKE síkosítóval el volt látva. Nincs is már olyan, ami nem síkosítós (én még nem láttam olyant). Amúgy ha nem nedvesedsz eléggé, akkor az óvszeren lévő síkosító nem fog segíteni. Biztonság kedvéért javaslok egy kis kiszerelésű síkosítót.
Hogy az eredeti kérdésre is válaszoljak: Durexből az UltraThin a legjobb. Az méretben is elég, meg élvezeti minőségben is.
Kérek értékelést a válaszomra.
Jajj bocsi. Látom fiu vagy.
Szóval ha a barátnőd nem nedvesedik eléggé, akkor javaslom a síkosítót. MIndegy milyent, amit drogériákban lehet kapni, az mind jó. Vagy gyógyszertárban is lehet venni.
kicsit ciki lessz bemenni... es kerni ovszert, sikositot, remelem nem egy idos holgyet fogok ki a patikaban, vagy egy hipermarketben :)
remelem benedvesedik a csajszi :)
1. szerintem a legjobb a Durex ReelFeel én is azt használok
2. van rajta síkosító emellé benyálazod a dákót illyetve nyalod a csajt nedvesedik
3. 450magyar forintért original bontatlan Durexet hozok neked a reelfeel pl 900a teszkóban.
ha érdekel küldj privit:D
OFF
Inkább maradjunk Erdélynél. ;)
ON
Ha van aukciós portál odaát, akkor érdemes azt is megvizsgálni, mert itt Vaterán például töredék árért lehet ugyanolyan durexet venni, mint a boltban.
Durex love úgy tudom redőzött, szerintem ne olyat vegyél. Az max néha, hogy kicsit feldobja a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!