Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A saját párnám a legjobb...

A saját párnám a legjobb szeretőm? Ti is a párnátokkal masztiztok vagy csak én?

Figyelt kérdés

18 évesen kezdtem el masztizni. Imádok a párnámhoz dörgölődni. Iskolába járok, de szinte minden nap ha hazaérek eszem megmosakodom majd hozzádörölődöm a takarómhoz. Ti is így csiáljátok?

20 éves lány

2011. márc. 9. 21:29
 91/140 anonim válasza:
100%
de amúgy most úgy őszintén, azért csináltad ezt az egészet(kitaláltad), hogy az idióta emberek idióta reakcióit olvasgathasd...? csak úgy poénból..? akkor eléggé unhatod a fejed..:D
2011. márc. 14. 21:08
 92/140 anonim válasza:
Szerintem is...
2011. márc. 14. 21:32
 93/140 anonim válasza:
egyetértek...
2011. márc. 14. 21:37
 94/140 anonim ***** válasza:
100%
hogyha 1 fiú írta volna azt hogy a párnámon vágtam 1 lyukat és mindig ezen a lyukon elégítem magam ki akkor tuti hogy 6 kérdés érkezett volna és mind a 6 az lett volna hogy te hülye bu**i mitképzelsz te magadról menny anyádba + ilyenek erre itt 1 lány és szó szerint kiszívnák a nedvet abból a párnából vagy kitudja kipárologtatják 1 műszerrel kicsapják belőle a több használat utáni testnedveket és valami párlatot vagy italt csinálnak belőle és megisszák vagy felteszik a netre élet elixirként.
2011. márc. 15. 00:32
 95/140 anonim ***** válasza:
kiraktam facre! :D g.eci nem tom mit fognak szólni az ismerőseim de kit érdekel! végre holnap nyit a posta! ha megkapom a párnát meg a bugyit természetesen igen megírom majd hogy milyen! a bugyi az meg legyen cuki, szexy ennyi a többit rád bizom! küldetsz még ha olyan sok van nekem8!
2011. márc. 15. 10:55
 96/140 A kérdező kommentje:

Visszafelé menet 3., 4., 5. hozzászóló:

Que?

Visszafelé menet 2. hozzászóló:

Hihi, ezen most nagyot nevettem xD "Műszerrel kicsapják és élet elixirként árulják a neten". Van humor érzéked. Ezt értékelem :D

Előző hozzászóló:

Ma megpróbáltam postán feladni, de nem akarták elküldeni. Holnap keresek egy másik postát. A pultnál a vén nő nagyon goromba volt velem és elküldött minket a barátnőmmel. Lehet azért mert a hangosan vihogtunk, nevetgéltünk, meg lökdöstük egymást egy kicsit. Nevetés nélkül nem bírom végig csinálni egyszerűen. Ez túl humoros a számomra xD

2011. márc. 15. 14:24
 97/140 anonim válasza:
Biztos az a vén nő is olvassa ezt és likvidálni akarja az akciót. Pech...
2011. márc. 15. 14:53
 98/140 anonim ***** válasza:
szabotálni.
2011. márc. 15. 20:20
 99/140 anonim ***** válasza:
Na majd adok én annak a vén csuhénak! Hááát ezek a mai öregek! Próbáld meg majd máshol feladni de nem ártana úgy becsomagolni azt a párnát hogy ne lássák mi az. Hátha azt hinni a postás hogy bomba van benne! :-D
2011. márc. 17. 15:19
 100/140 anonim ***** válasza:
Hát én szerintem úgy csinálnám hogy a párnát beraknám vami fóliába vagy zacsekba a bugyicikával együtt és ezt leragasztanám utána ezt beraknám egy dobozba majd lezárnám és körbe ragasztanám celluxszal azt csá! Mehet a postára. Igy már tuti elvenné az a vén csuhé is! Ha nekem így külditek el az tökéletes és a postán is jobban elveszik majd
2011. márc. 17. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!