Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A saját párnám a legjobb...

A saját párnám a legjobb szeretőm? Ti is a párnátokkal masztiztok vagy csak én?

Figyelt kérdés

18 évesen kezdtem el masztizni. Imádok a párnámhoz dörgölődni. Iskolába járok, de szinte minden nap ha hazaérek eszem megmosakodom majd hozzádörölődöm a takarómhoz. Ti is így csiáljátok?

20 éves lány

2011. márc. 9. 21:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/140 anonim ***** válasza:
65%
Hogy lehet vele masztizni?
2011. márc. 9. 21:29
 2/140 anonim ***** válasza:
94%

Én minden héten 3x megb*szom a párnámat!

Az én párnám kispárnákat vár.

2011. márc. 9. 21:30
 3/140 anonim ***** válasza:
58%
ez komoly? xD
2011. márc. 9. 21:30
 4/140 anonim válasza:
100%

Most nagyon vicces emlékeket hoztál fel:D

Nekem kiskoromban volt ez a mániám,több éven keresztül,hogy a párnámhoz dörzsöltem a puncim.Kb 5-10 éves koromig.Nem volt orgazmusom,hisz nagyon pici voltam,de már akkor is jó érzéseket váltott ki belőlem:DA családban mindenki rajtam szokott röhögni.

Mellesleg olyan is volt,hogy kinder figurákat raktam be a bugyimba és úgy sétálgattam,élveztem,amikor hozzá érnek a puncimhoz:D

Nos,azóta leálltam ezzel a dologgal és mindig mosolygok rajt,mikor vissza emlékszem.:)

2011. márc. 9. 21:32
 5/140 A kérdező kommentje:

Első hozzászólónak:

Egyszerű levetkőzöl, bugyi fent marad, majd letérdelsz az ágyadra. Begyűröd magad alá a takarót vagy párnát majd kicsit hozzásimulsz és mozogsz, lehetőleg úgy, hogy érezd ahogy a puncid hozzádörgölődik. Én nagyon élvezem amikor ezt csinálom. Addig csinálom míg nagyon érzékeny nem lesz a puncim aztán abbahagyom, mert félek hogy bepisilek :S

2011. márc. 9. 21:34
 6/140 anonim ***** válasza:
85%
20 évesen ennyi agyad van...?
2011. márc. 9. 21:37
 7/140 anonim válasza:
Valamikor a párna is megteszi.
2011. márc. 9. 21:40
 8/140 anonim ***** válasza:
26%
Meg szuz vagy? Szexen meg nm gondolkodtal? Ha erdelne irj egy levelet vagy valami
2011. márc. 9. 21:40
 9/140 A kérdező kommentje:

4. hozzászóló:

Már olyan korán csináltad? Biztosan jó lehetett. Én csak 2 éve kezdtem mert már unatkoztam, aztán egy nap, simogattam magamat az ágyban aztán így kezdődött minden. Nagy kár hogy nem jutott az eszembe hamarabb, bár lehet későn érő típus vagyok és nem élveztem volna annyira.

2011. márc. 9. 21:42
 10/140 anonim ***** válasza:
100%
Majd úgyis dobni fogod szegény párnát egy igazi méteres kékeres miatt. Aztán a szegény párna meg majd magát okolja hogy nem volt elég neked, és felvágja a varratait úgy hogy kiessen a tömése.
2011. márc. 9. 21:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!