Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A saját párnám a legjobb...

A saját párnám a legjobb szeretőm? Ti is a párnátokkal masztiztok vagy csak én?

Figyelt kérdés

18 évesen kezdtem el masztizni. Imádok a párnámhoz dörgölődni. Iskolába járok, de szinte minden nap ha hazaérek eszem megmosakodom majd hozzádörölődöm a takarómhoz. Ti is így csiáljátok?

20 éves lány

2011. márc. 9. 21:29
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
 131/140 A kérdező kommentje:

Olyat nem írtam, hogy hogyan szeretném elveszíteni. Na meg persze azóta zajlott az élet. Már lefeküdtem két emberrel. Igazából lányokkal.Tehát gyakorlatban már nem vagyok szűz. Bár kitudja mi számít annak. A hüvelyem még mindig szűk :)

Nem kamu a kérdés mint írtam már. A párnával pedig kis túlzással vért izzadtam hogy megpróbáljam elküldeni erre csak leoltást kapok érte. Így próbáljon valaki ajándékozni itt. A kritika persze jöhet, senkit nem szóltam le érte.

Az a sejtésem, hogy rossz kérdésre írtad a válaszodat :D

Komolyra fordítva a szót. Most barátnőm van. Tehát köszönöm meg vagyok :)

2011. ápr. 10. 23:37
 132/140 anonim ***** válasza:

Na már én is írtam ki hasonló kérdést bibí és kiváncsi leszek nekem mitirnak! :D

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__17..

(Párnás Csávó)

2011. ápr. 15. 23:10
 133/140 anonim válasza:
26%
Hát ez k*rvanagy:D Agyiszinten láttam a kérdést,sírtam,de a válaszok mégnagyobbak.Egyébként a párnám is látta,már áll is neki rendesen,de nem akarom kihasználni,mert nekem igazából a díszpárna jön be,és hát rajta meg nincs huzat,szal mi lesz ha teherbe ejt? A társadalom kivetne magából+a nagypárnáknak tuti csalódás lenne,hogy a fiuknak 1 embertől lesznek kispárnái:S Ha nem zavar a füst,szerintem próbáld ki Töcsit az SP-ből,nagy tag:D
2011. máj. 18. 01:12
 134/140 anonim ***** válasza:

Érdekes. én is 20 éves vagyok, és én is így szoktam. Igaz, én kb 12 éves korom óta. Pizsamanadrágban, vagy bugyiban, vagy valami. Eleinte azért csináltam mert szűz voltam, és fájdalmat okozott akár a kisujjam is....

Most meg... Szeretek a barátommal szeretkezni, de idegenkedem attól, hogy tamponon kívül bármit is a hüvelyembe tegyek, és bár próbáltam ilyesmit, nem élveztem egyáltalán....

Szóval nem vagy egyedül. :D

2011. máj. 18. 10:28
 135/140 A kérdező kommentje:
Értem én is pont ezért csinálom párnával vagy kézzel. Csak dörgölöm és kész :D
2011. jún. 1. 17:20
 136/140 anonim ***** válasza:

[link]

na milyen lenne??

2011. jún. 9. 16:55
 137/140 anonim válasza:
100%
Van vmi amatőr oldal ami kifejezetten ezzel a témával foglalkozik. Masztilap a neve, azt hiszem előkelő helyen hozza a googli.
2012. máj. 2. 00:10
 138/140 anonim ***** válasza:
100%

Anno én is úgy csináltam, ahogy te (kérdező), csak plüssmacival. :3 :D

17/L

2014. jan. 23. 14:24
 139/140 anonim válasza:
Ez az emberi faj????? Keserves kínokat éljen át, mielőtt az evolúció örökre elfelejti. A válaszadók többségét kár volt megszülni.
2017. júl. 6. 11:32
 140/140 anonim ***** válasza:
huuuuu :D
2018. jan. 16. 21:23
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!