A saját párnám a legjobb szeretőm? Ti is a párnátokkal masztiztok vagy csak én?
18 évesen kezdtem el masztizni. Imádok a párnámhoz dörgölődni. Iskolába járok, de szinte minden nap ha hazaérek eszem megmosakodom majd hozzádörölődöm a takarómhoz. Ti is így csiáljátok?
20 éves lány
Olyat nem írtam, hogy hogyan szeretném elveszíteni. Na meg persze azóta zajlott az élet. Már lefeküdtem két emberrel. Igazából lányokkal.Tehát gyakorlatban már nem vagyok szűz. Bár kitudja mi számít annak. A hüvelyem még mindig szűk :)
Nem kamu a kérdés mint írtam már. A párnával pedig kis túlzással vért izzadtam hogy megpróbáljam elküldeni erre csak leoltást kapok érte. Így próbáljon valaki ajándékozni itt. A kritika persze jöhet, senkit nem szóltam le érte.
Az a sejtésem, hogy rossz kérdésre írtad a válaszodat :D
Komolyra fordítva a szót. Most barátnőm van. Tehát köszönöm meg vagyok :)
Na már én is írtam ki hasonló kérdést bibí és kiváncsi leszek nekem mitirnak! :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__17..
(Párnás Csávó)
Érdekes. én is 20 éves vagyok, és én is így szoktam. Igaz, én kb 12 éves korom óta. Pizsamanadrágban, vagy bugyiban, vagy valami. Eleinte azért csináltam mert szűz voltam, és fájdalmat okozott akár a kisujjam is....
Most meg... Szeretek a barátommal szeretkezni, de idegenkedem attól, hogy tamponon kívül bármit is a hüvelyembe tegyek, és bár próbáltam ilyesmit, nem élveztem egyáltalán....
Szóval nem vagy egyedül. :D
Anno én is úgy csináltam, ahogy te (kérdező), csak plüssmacival. :3 :D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!