Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A saját párnám a legjobb...

A saját párnám a legjobb szeretőm? Ti is a párnátokkal masztiztok vagy csak én?

Figyelt kérdés

18 évesen kezdtem el masztizni. Imádok a párnámhoz dörgölődni. Iskolába járok, de szinte minden nap ha hazaérek eszem megmosakodom majd hozzádörölődöm a takarómhoz. Ti is így csiáljátok?

20 éves lány

2011. márc. 9. 21:29
 101/140 A kérdező kommentje:
Holnap nem megyek suliba mert orvoshoz kell mennem, de útközben megpróbálom egy másik postán feladni, hogy valamikorra már odaérjen.
2011. márc. 17. 17:47
 102/140 anonim ***** válasza:
100%
ez a csaj etet téged te,az a csodapárna soha nem és oda
2011. márc. 17. 19:07
 103/140 anonim ***** válasza:
Úgy gondolod? Ezt majd meglátjuk, én még bízom a kiscsajban!
2011. márc. 17. 21:48
 104/140 anonim ***** válasza:
egyenlőre én is... én beszélni szoktam vele... de elég érdekes dolgot mond.. nem vok benne biztos hogy nem csak szórakozik
2011. márc. 17. 21:52
 105/140 A kérdező kommentje:

Ma feladtam a csomagot. Egykét dolognak utána kellet néznem a neten, hogy pontosan hova megy a csomag. Remélhetőleg a jövőhét folyamán odaér. Amúgy kellet fizetnem is :S

Az utolsónak csak annyit, hogy 2 emberrel levelezgetem így könnyű volna kinyomozni melyik vagy te. Csak szólok előre, hogy nagyon meg fogok haragudni rád ha kiderül melyikük vagy.

2011. márc. 18. 10:16
 106/140 anonim ***** válasza:

én vagyok én (akivel levelezgetsz)

és nem akartalak megbántani csak még nem bízom benned eléggé...

de ha ezen megsértődsz akk nem tok mit csinálni...................

2011. márc. 18. 13:15
 107/140 anonim ***** válasza:

Én vagyok a másik, a párnás csávó. Én kértem tőled először a párnát emlékszel? Ha ezentúl írok neked mindig odaírom majd hogy a párnás csávó vagyok és erről majd tudni fogod. Olvastam hogy ma feladtad a csomagot de mond mennyit fizettél érte? Am köszönöm! Ha megkapom amit küldtél remélem az lessz benne amit igértél és úgy ahogy számítok rá! Vagyis remélem hogy a párnát nem pisilte le a kutyád, cicád vagy hogy hasonló dolgok nem történtek vele! Én egyenlőre bízom benned és ha megkapom a csomagodat majd meglátjuk!

Ha tetszeni fog cuccod és remélem hogy így lessz, akkor ahogy ígértem én is küldök majd valamit!! :)

Egyébként míért nem beszélsz velem MSN-en? Megadtam a címem is! Kicsit fúrcsa egy lány vagy te! :D

2011. márc. 18. 20:03
 108/140 anonim ***** válasza:
azért nem beszél veled msn-en mert nincs msn címe mert tanulnia kell és nincs rá ideje ;)
2011. márc. 18. 20:15
 109/140 A kérdező kommentje:

Nem tudtalak ma elérni, mert amint köszöntem neked gtalk -on eltűntél. Illik ilyet tenni egy hölggyel?

Küldtem képet, de kérlek ne küld tovább senkinek sem. Mert akkor örök harag lesz :D

2011. márc. 19. 12:23
 110/140 A kérdező kommentje:

Párnás srác:

Nagyon rossz hírem van, a minap kaptam értesítőt, hogy a pósta nem tudta kézbesíteni a csomagot és visszajött az én címemre :S

Keress meg e-mail -ben, ha még mindig érdekel. Valamit biztosan kitalálunk.

2011. márc. 24. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!