A saját párnám a legjobb szeretőm? Ti is a párnátokkal masztiztok vagy csak én?
18 évesen kezdtem el masztizni. Imádok a párnámhoz dörgölődni. Iskolába járok, de szinte minden nap ha hazaérek eszem megmosakodom majd hozzádörölődöm a takarómhoz. Ti is így csiáljátok?
20 éves lány
Ma feladtam a csomagot. Egykét dolognak utána kellet néznem a neten, hogy pontosan hova megy a csomag. Remélhetőleg a jövőhét folyamán odaér. Amúgy kellet fizetnem is :S
Az utolsónak csak annyit, hogy 2 emberrel levelezgetem így könnyű volna kinyomozni melyik vagy te. Csak szólok előre, hogy nagyon meg fogok haragudni rád ha kiderül melyikük vagy.
én vagyok én (akivel levelezgetsz)
és nem akartalak megbántani csak még nem bízom benned eléggé...
de ha ezen megsértődsz akk nem tok mit csinálni...................
Én vagyok a másik, a párnás csávó. Én kértem tőled először a párnát emlékszel? Ha ezentúl írok neked mindig odaírom majd hogy a párnás csávó vagyok és erről majd tudni fogod. Olvastam hogy ma feladtad a csomagot de mond mennyit fizettél érte? Am köszönöm! Ha megkapom amit küldtél remélem az lessz benne amit igértél és úgy ahogy számítok rá! Vagyis remélem hogy a párnát nem pisilte le a kutyád, cicád vagy hogy hasonló dolgok nem történtek vele! Én egyenlőre bízom benned és ha megkapom a csomagodat majd meglátjuk!
Ha tetszeni fog cuccod és remélem hogy így lessz, akkor ahogy ígértem én is küldök majd valamit!! :)
Egyébként míért nem beszélsz velem MSN-en? Megadtam a címem is! Kicsit fúrcsa egy lány vagy te! :D
Nem tudtalak ma elérni, mert amint köszöntem neked gtalk -on eltűntél. Illik ilyet tenni egy hölggyel?
Küldtem képet, de kérlek ne küld tovább senkinek sem. Mert akkor örök harag lesz :D
Párnás srác:
Nagyon rossz hírem van, a minap kaptam értesítőt, hogy a pósta nem tudta kézbesíteni a csomagot és visszajött az én címemre :S
Keress meg e-mail -ben, ha még mindig érdekel. Valamit biztosan kitalálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!