Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 15éves lány vagyok. Február...

15éves lány vagyok. Február 26án vesztettem el a szüzességem. Nem használtunk óvszert, de azt mondta h nem ment belém. Febr.18án jött meg és 22én ment el a menstruációm.28án vettem gyorstesztet ami negatív lett. Lehetek ettől még terhes?

Figyelt kérdés
2011. márc. 2. 17:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 anonim ***** válasza:
74%
Nekem csak annyi kérdésem lenne így a végén, hogy levontad a kellő tanulságot az esetből vagy majd akkor fogod, ha egyszer tényleg terhes leszel, csak mert képtelen vagy megbízhatóan védekezni?
2011. márc. 22. 21:10
 72/73 anonim ***** válasza:
csak utánad, kérdező :D
2011. márc. 23. 12:36
 73/73 Döme06 válasza:
Nekem is ez a problémám. 15 vagyok, megszakításosan védekeztünk és jóval előbb kivette,mint ahogy elmegy.. 1 hete vérezgetek, nem tudom mitől lehet. Persze több okból kifolyólag is lehet. A mensim most szombaton kell hogy megjöjjön, tesztet nem merek csinálni, ha pozitív akkor azért idekeskedek továbbra is, ha negatív akkor meg azért, mert mitől lehet a vérezgetés... sok sikert hogy ne legyél terhes, de szerintem nem vagy az! Én másfél éve megszakításosan csinálom és nem estem teherbe mindig jóval előbb kivette, azaz előváladék sem volt.
2016. aug. 10. 09:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!