Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A barátom meg akarta mutatni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom meg akarta mutatni mennyire fáj szüzen ha berakják és már egy hete késik a menstruáciom. Mit tegyek? Az előváladéktol terhes lehetek? Egy 16éves tanácstalan lány.

Figyelt kérdés
2009. aug. 9. 15:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Jól értem? Fájdalmat akart neked okozni?? Miért nevezed még a barátodnak??? Egyébként elvileg nem lehet kizárni, hogy teherbe eshetsz tőle. (gyakorlatban kicsi az esélye)
2009. aug. 9. 15:51
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
az elöváladékban is lehetnek spermák amik megtermékenyülhetnek de nem biztos h terhes lehetsz de sex is volt vagy csak berakta? mert sztem ettöl is függ mert ha volt sex akkor nagyobb az esély de ha nem akkor meg nincs para
2009. aug. 9. 15:51
 3/17 anonim ***** válasza:
53%
Az első kommentelővel totál egyetértek,te tényleg hagytad ezt? És még mindig együtt vagytok? Van neked büszkeséged? Hidd el egy normális kapcsolat pont,hogy nem erről szól,hanem,hogy mindkettőnek jó legyen!!!
2009. aug. 9. 16:37
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek én is az elsővel.

De mindenek előtt vegyél tesztet!!! Semmi sincs kizárva

2009. aug. 9. 16:38
 5/17 anonim ***** válasza:
98%
"Dugunk?" -"Nem, mert fájna" -"Megmutassam, mennyire fájna?" -"Aha"
2009. aug. 9. 17:35
 6/17 anonim ***** válasza:
79%
Ez vicc.... ne haragudj, de naív vagy, nagyon!
2009. aug. 9. 17:55
 7/17 anonim ***** válasza:
95%
annyira fáj hogy ezzel el is vette a szüzességed.. igen lehetsz terhes.
2009. aug. 9. 19:15
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem volt rajta gumi és nem szedsz gyógyszert, akkor lehetsz akár terhes is.
2009. aug. 9. 21:38
 9/17 anonim ***** válasza:
95%
Most nem tudom, hogy ezt komolyan vegyem-e. Te tényleg ennyire ostoba vagy?
2009. aug. 10. 10:27
 10/17 A kérdező kommentje:
na már am megjött! tesztet is vettem ...én voltam nagyon benne az egészben..:S de am az fáj hogy ide azért írnak a lányok-fiúk mert tanácstalanok oké hogy elontottak vmit de nem kell igy lenézni és lehordani mindennek..:S köszi
2009. aug. 14. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!