Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A barátom meg akarta mutatni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom meg akarta mutatni mennyire fáj szüzen ha berakják és már egy hete késik a menstruáciom. Mit tegyek? Az előváladéktol terhes lehetek? Egy 16éves tanácstalan lány.

Figyelt kérdés
2009. aug. 9. 15:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
ez a te barátod nem komplett..persze,hogy terhes lehetsz az előváladéktól!! de hogy hagyhattad magad?? reméljük most nemleszel terhes,de soha többet ne engedj ilyen hülyeséget.
2009. aug. 28. 21:09
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát bocs, hogy mindennek elmondunk, de szerintem van benne igazság. Aki még azt se tudja, mitől lehet és mitől nem lehet teherbe esni, az hová akar még szexelni? Mert ugye írtad, hogy te voltál inkább benne a dologban. A barátod se semmi, eszébe se jutna, hogy esetleg védekezni kéne... Kicsik vagytok még ehhez, gyerekek, kell még jó pár év, mire elég érettek lesztek a szexhez!

Amúgy nem megijeszteni akarlak, de attól, hogy megjött, még nincs kizárva a terhesség...

2009. aug. 28. 22:46
 13/17 Neszivass ***** válasza:

...de annyira nem izgatott a saját életed (meg a barátodé), hogy ennek a fontos kérdésnek ELŐRE megtudd a válaszát.

Sokkal jobb lett volna para nélkül ez az egész, de hát kinek mi jön be. :-)

2009. aug. 28. 23:17
 14/17 anonim ***** válasza:

Te tényleg nem vagy komplett. Nem hallottál még a védekezés szóról. Szerintem a barátod meg egy vadállat vagy csak szereti a szadot. Az ilyet soha nem értettem én értelmesebb vagyok egy ilyen fiúnál pedig fiatalabb vagyok.

14/F -Erhard-

2009. aug. 28. 23:23
 15/17 anonim ***** válasza:
41%
Büdös ribanc
2009. aug. 29. 16:28
 16/17 anonim válasza:
B*SZASD MEG MAGAD JOBBAN ÉS AKKOR BIZTOS TERHESLESZEL :))) NEM KELL TANÁCSTALANKODNOD!!! :))))
2011. nov. 1. 22:59
 17/17 anonim válasza:

Hát valószínűleg mindketten tapasztalatlanok voltatok és semmi előjáték nem volt, így logikus,hogy fáj.

Azon tanácskodtam, hogy kb velem egykorú lehetsz és én ennyi idősen nem éppen a szexen gondolkodtam és nem is azon,hogy bepasizzak. -.-' :D De tudom mindenki másképpen gondolkozik. :D

okt. 31. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!