Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, mit szóltok ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mit szóltok ha egy lány 10 percet késik a randiról?

Figyelt kérdés
2010. márc. 7. 20:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
10 perc az semmi. Spanyolországban 20 kötelező.
2010. márc. 7. 20:24
 2/15 anonim ***** válasza:
hát te melyik vagy késő vagy a váró fél?
2010. márc. 7. 20:24
 3/15 anonim ***** válasza:

:D

Én mindig direkt kettőtől öt percig terjedő intervallumban kések(jól megmondtam), ha első randiról van szó. Ne azt lássa a srác, hogy kiköpöm a tüdőmet, úgy siettem, hogy el ne késsek:D

De ez perce az én véleményem.

(A 10 perc talán már kicsit sok, de szerintem annyira még nem szörnyű).

17/L

2010. márc. 7. 20:25
 4/15 anonim ***** válasza:
egy lánynak lehet késni vmennyit és az a 10perc pont megfellelő:D
 5/15 anonim ***** válasza:

Én finoman, de NEM bunkón közlöm vele hogy nem ezt beszéltük meg...Utána adok neki egy pusziit, azt mondom neki : örülök hogy itt vagy:D

Gábor

6/15 anonim ***** válasza:

Előző vagyok:

*persze

7/15 anonim ***** válasza:
pofonvágom
2010. márc. 7. 20:30
 8/15 anonim ***** válasza:
A fiú simán elnézi a csajnak, szerintem. :)
2010. márc. 7. 20:36
 9/15 anonim ***** válasza:
Ha rendszeres, akkor 10 perccel előbbre beszélem meg a randikat :)
2010. márc. 7. 20:38
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Oké, én nem fiú vagyok, de azért kifejteném a véleményem erről.

Késni sok minden miatt lehet. Ha nem tud rá normális választ adni, vagyis nincs elfogadható oka, akkor szerintem 1-2 késés belefér, véletlenszerűen, de nem sorozatosan. Viszont ha minden alkalommal ok nélkül késik perceket a másik, azt valahogy nem viselem el.

Én megadom a tiszteletet a másiknak, hogy időben odaérek, és nem várakoztatom meg, akkor ezt elvárnám a másiktól is.

És jóllehet, nem vagyok srác, és a lányok késései nem érintenek túlzottan, de attól még az a véleményem, hogy egy lány az első randiról ne késsen, vagy ha mégis, ne 10 percet, negyed órát. És akkor se "muszájból", mert azt úgy "illik". Direkt késni szerintem nem jó.

Én például utálok késni. És nem is szoktam.

23L

2010. márc. 7. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!