Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 15éves lány vagyok. Február...

15éves lány vagyok. Február 26án vesztettem el a szüzességem. Nem használtunk óvszert, de azt mondta h nem ment belém. Febr.18án jött meg és 22én ment el a menstruációm.28án vettem gyorstesztet ami negatív lett. Lehetek ettől még terhes?

Figyelt kérdés
2011. márc. 2. 17:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
100%
Jesszusom tégy egy szívességet, ennyi ésszel soha az életbe ne szaporodjál!! Ha degradál a védekezés ajánlanám a végleges módszert... Istenem, gratulálok a szüleidnek, ennyire hülye gyereket felnevelni már művészet.
2011. márc. 2. 19:31
 22/73 anonim válasza:
100%
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
2011. márc. 2. 19:45
 23/73 anonim ***** válasza:
81%

hát nagyon remélem..és kérlek nagyon szurkoljatok nekem.:(

Nagyon szurkolok neked-hogy se most, se a büdös életben ne legyél terhes- az idióta fajtád ne szaporítsa magát.

2011. márc. 2. 19:57
 24/73 anonim ***** válasza:

Velem is pont ez történt!!! és terhes letem utána!

Hülye felelőtlen kisgyerek vagy akit ....

2011. márc. 2. 20:47
 25/73 anonim ***** válasza:

Ennyit az iskolai felvilágosításról!

Nem tudom, hogyan képzeli barátnőd, hogy védekezés nélkül szexel, de nagyon felelőtlen dolog. Mégis hogyan képzelitek, hogy megússzátok terhesség nélkül ennyi felelőtlenséggel? Plusz ha abortusz lesz akkor az veszélyezteti, hogy valaha gyereked lehessen. Vagy 15 évesen akarsz anyuka lenni? Mérget mernék rá venni ha terhes lennél azonnal otthagyna az apuka, vagy letagadná, hogy övé a gyerek.

Azt ajánlom, hogy gyorsan változtassatok mind a ketten még nem késő. VÉDEKEZZETEK ÓVSZERREL!!!

2011. márc. 2. 21:11
 26/73 A kérdező kommentje:
de a fiú el sem élvezett!!!!!!!
2011. márc. 2. 21:41
 27/73 anonim ***** válasza:

Attól még teherbe eshetsz, fogd már fel. Ezt hívják megszakításos védekezésnek. Egy év alatt 100 nőből 35 esik teherbe ezzel a módszerrel.

Ráadásul ti baromira a peteérésed közelében voltatok együtt...

2011. márc. 2. 21:58
 28/73 anonim ***** válasza:
Elég Buta voltál hogy hagytad gumi nélkül hogy hozzád érjen imádkozz hogy ne legyél terhes ( a gyors teszt nem mindig igaz)és a férfiak nem mindig érzik amikor elélveznek 1 csepp is elég hogy terhes legyél!! 1baba vagy abortusz örökre megváltoztatja az életed . És szerintem mond el anyukádnak ha még nem tetted meg !!!
2011. márc. 2. 22:32
 29/73 anonim ***** válasza:
Gratulálok. A csávóka mennyi volt? 14?
2011. márc. 2. 23:14
 30/73 anonim ***** válasza:
Most olvasom, hogy ittasan kezdtetek hozzá és utána te mondtad, hogy hagyjátok abba.... ismét csak gratulálni tudok, ez volt életed legszarabb első együttléte.
2011. márc. 2. 23:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!