Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves lány vagyok.3nap késéssel megjött a menstruációm. Egy napig sem tartott! Nem tudom hogy meg fog e jönni vagy nem. Most 10 nap késésnél tartok :S esetleg terhes vagyok?
szerintem nem kell megilyedni...lehet hogy még nem állt be rendesen. Ennyi idősen nekem is volt hogy 3 hónapig nem jött meg (de örültem neki :) ) De viszont ha télleg szexeltél előtte védekezés nélkül, akkor gyorsteszt vagy nőgyógyász. Mi innen nem tudjuk neked megmondani hogy az vagy e vagy sem.
L/20
ezek szerint szexelt...vagy nem védekezett...vagy nem vették észre...sok sikert!
L/20
ezt kifelejtettem!
Lehet hogy azért késik mert túráztatod az agyad hogy "jajj késik...jajj késik...jajj megint késik...." nekem volt egyszer egy ilyen gondom hogy együtt voltam a barimmal meg minden...és késett 2 napot...teljesen kivoltam...idegeskedtem 2 hétig!! aztán meguntam és vettem tesztet...a bnőmnél megcsináltuk (elsirtam magam hogy nem voltam terhes) és annyira megkönnyebbültem hogy este meg is jött :D szóval nyugi mert ez is hatással van rá :)
L/20
örülök neki :) ennyi idősen még nem kell bébi :) most hogy megnyugodtál holnap megfog jönni :D
sok sikert :D
L/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!