15éves lány vagyok. Február 26án vesztettem el a szüzességem. Nem használtunk óvszert, de azt mondta h nem ment belém. Febr.18án jött meg és 22én ment el a menstruációm.28án vettem gyorstesztet ami negatív lett. Lehetek ettől még terhes?
Naaa utolso huzz el.
Mi a helyzet?
ismet a 15L
Szia!
Nem foglak minősíteni, sem semmit, csak leírom a tapasztalatomat! 8. éve vagyok a férjemmel, soha egyszer nem felejtettünk el védekezni, még mikor tinik voltunk sem, és milyen jól tettük, ugyanis hogy elkezdtünk a babán ábrándozni, a legelső alkalomból összejött, és most itt van a pocimban és éppen gyalogol:)
Nekem a terhességi teszt 13 nap után mutatott valamit(az aktus után), de olyan halvány volt, hogy lehet csak én képzeltem oda...szép erőset csak a kimaradt mensi után 2 nappal...szóval szerintem még nagyon korán teszteltél..
Sajnos az előváladék tényleg tartalmazhat spermiumot, és ennek távozását a fiú sem veszi észre...
Ha most megúszod, legközelebb alkohol nélkül és óvszerrel próbálkozzatok, egész más élmény lesz!
Mar nagyon kicsi az esely hogy terhes legyel:)
Hidd el, orulok:)
15L
de hallod..biztos terhes vagyok ,már ne idegesitsetek..-.-" megjött,csináltam 2tesztet,semmi bajom se szédülés se hányinger semmi..de még biztos h terhes avgyok..-.-"
köszi,aranyos vagy 15L .:) (K)
csak te fogsz megnyomorodni.;) és mert te azt kivántad nekem,hogy legyek terhes..én azt kivánom neked (ha csaj vagy) h úgy legyél terhes,hogy nem akarsz az lenni és csak úgy becsúszik..vagy majd a lányodnak..;))
undorito emberek vannak.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!