Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én egy 16 éves lány vagyok a menstruációm nagyon rendszertelen. Utoljára 2011. jún.13-án jött meg most pedig már augusztus 13 lesz lassan. Terhes biztosan nem vagyok mert még nem volt szexuális együttlétem. Szerintetek mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
2011. aug. 9. 10:34
1/13 anonim válasza:
-.- orvosról hallottál már vagy még nem ért el odájig a hír hogy van nőgyógyászat
2/13 anonim válasza:
előtte is ennyire rendszertelen volt? ezt úgy értem h volt már ilyen h majdnem két hónapig nem volt?
3/13 A kérdező kommentje:
Már máskor is volt hogy kimaradt de akkor csak egy hónapig. Mit tegyek? Muszáj a nőgyógyász?
2011. aug. 9. 10:39
4/13 anonim válasza:
Valószínűleg még nem állt be teljesen. Azért a biztonság kedvéért nem ártana nőgyógyászhoz fordulnod.
5/13 anonim válasza:
Minnél előbb dokihoz menj el mert ilyen volt egyik ismerősnek is és nála kiderült h ciszta van a méhében ami vérrel van tele és műtötték is szal gó dokihoz amilyen gyorsan csak lehet !!!
7/13 A kérdező kommentje:
Legelőször 2 éve augusztus 31-én jött meg.
2011. aug. 9. 10:42
8/13 anonim válasza:
Ha két éve jött meg, akkor még nem biztos, hogy nagy gond van. Lehet,hogy csak simán nem állt be. Orvoshoz azért nem árt elmenni, de fogamzásgátlót NE fogadj el!
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat. Nagyon félek hogy mért nem jön meg. Van barátom de még nem nem feküdtünk le. megfogadom a tanácsaitokat és elmegyek a nőgyógyászhoz.
2011. aug. 9. 11:16
10/13 anonim válasza:
"de fogamzásgátlót NE fogadj el!"
LOL, már ott tartunk, hogy a gyakorin felülbírálják az orvosokat! Hát ez kész :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!