Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van gy lány, aki nagyon tetszik, de van egy kis gond?
Megismerkedtem egy nagyon csinos lánnyal, úgy érzem, alakul valami kettőnk közt. Egy gond van: a lány kollégista, és szerintem (meg ismerőseim szeirnt is ) a kollégisták
büdösek
koszosak
ápolatlanok
igénytelenek
és nem tudom mit tegyek, nagyon tetszik a csaj, de ha eszembe jut, hogy kollégista....
17/F
Nekem van 1 pár kollégista lány ismerősöm akik
szépek, okosak, ápoltak és igényesek.
szal egyetértek az első válaszolóval
20/L
Te hülye vagy .
-_-''
El kellene dönteni, hogy büdös, koszos stb., vagy tetszik.-.-
B+.
én koleszos vagyok és ápolt és tiszta.
mekkora egy általánosító barom vagy már a drága barátaiddal együt??!! elég gáz.....
ha engem kérdezel a kolisok sokkal tisztább, ápoltabbak és igényesebbek, mint aki nem az. Én is kolis voltam, és ha valakinek büdös szobatársa volt, annak megkeserítették az életét... tudod egy koliban mindenki tudja mikor zuhizol és mikor nem...
különben tuti fake... 5 perc után meglehet mondani vkiről, h ápolt-e vagy sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!