Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Van egy lány barátom akibe beleszeretem, a gond az hogy a lánynak van barája/akit nem szeret/és mégis velevan megszokásból. Folyt köv:
Máris elfecséreltél 2 évet erre a lányra a helyett , hogy kerestél volna mást .
Én is jártam így , bár én "csak" fél évet vesztegettem el az életemből , de a legjobb döntésem volt , hogy feladtam és továbbléptem . Szóval tudom hogy nem könnyű otthagyni , de szép lassan kezdd el leépíteni vele a kapcsolatot és keress mást .
Hidd el hogy találsz nála 1000* jobbat !
:)
Off:
Nah 2 teljesen ellentétes válasz , ebből legyél okosabb :D
ismerős helyzet,csak h én lany vagyok. van egy srac,akit nagyon szeretek,és ha kiszeretek belőle,valamiert ujbol visszaszeretek belé. nagyon rossz. csak az van,h en nemtudom,h ő szeret-e engem,mert olyan ketertelmü jelzeseket ad... megkerdezni meg nemmerem,h szeret-e.
csak az van,h valoszinu,ha megmondaná,akkor is azt mondanam,h inkabb a baratsagot valasztom....
a te helyzetedben pedig azt javaslom,h maradj vele jo barat. és probald feltekennye tenni,v hasonlo...
vagy szeress bele masba. jobbat nemtudok :)
Szia!
Én voltam már hasonló helyzetben beleszerettem a lány barátomba, mindent egymással beszéltünk meg stb. Nagyon rossz volt mikor mondta hogy csak barátság lehet közöttünk, én abban a pillanatban úgy döntöttem ennyi volt a barátságunk, azóta évente kb. 2* találkozok vele semmi különösebb érzelem nincs bennem és közel 4,5 éve van barátnőm, így azt gondolom jól tettem hogy "lemondtam" róla. Tedd ezt te is ő nem fog veled járni, ez kiderül abból amit leírtál, várni rá mikor nem lesz senkije írták páran, szerintem már így is eleget vártál rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!