Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 15éves lány vagyok. Február...

15éves lány vagyok. Február 26án vesztettem el a szüzességem. Nem használtunk óvszert, de azt mondta h nem ment belém. Febr.18án jött meg és 22én ment el a menstruációm.28án vettem gyorstesztet ami negatív lett. Lehetek ettől még terhes?

Figyelt kérdés
2011. márc. 2. 17:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 anonim ***** válasza:
100%

"Ha a gyorsteszt szerint nem vagy az, akkor nem vagy az. "

Ha vmit teljesen világosan és érthetően leírtam, mi a büdös francnak írsz baromságot?Két nappal az aktus után SEMMILYEN CSODATESZT nem mutatja ki a terhességet, mert NINCS is terhesség akkor még!!!!!

2011. márc. 2. 18:10
 12/73 A kérdező kommentje:
24-26 nap szokott lenni.ha mégis terhes lennék,akkor hogyan tudom ugy elvenni a gyereket,hogy ne tudják emg a szüleim és ne kelljen nőgyógyászoz mennem?gyógyszerekkel ellehet venni?vagy ha ütögetem a hasam? tudom hogy nagyon hüyle emgoldás és h nemvagyok normális,de ha emgtudnák a szüleim egy életre elásnm magam náluk.
2011. márc. 2. 18:15
 13/73 anonim ***** válasza:

Sehogy. Nincs tabletta. Külföldön van, de ott is csak kórházakban alkalmazzák, ráadásul általában nem hat megfelelően, és szükség van műtétre.

18 éves kor alatt szülői beleegyezés szükséges, anélkül egyetlen egy nőgyógyász sem végzi el.

Ha pedig ütögeted a hasad, megrugatod magas a pasiddal stb, akkor valószínűleg csak nyomorék gyereked lesz.

Esetleg vmi súlyos bajod lesz.

Ha nem jön meg a menzeszed, csinálj tesztet. Ha pozitív, akkor AZONNAL szólj édesanyádnak, mert csak 12. hétig (bár 18 év alatt úgy tudom 18. hétig lehet elvetetni a babát), és a terhességet az utolsó menzesztől számolják, nem a fogantatástól. Tehát a kimaradt menzesz már kb a 4. hétben leszel (ha egyáltalán terhes vagy).

Ráadásul a folyamat sem egy napos, összevissza kell mászkálni, van 3 nap gondolkodási idő stb.

De most őszintén mondd meg nekem. Miért nem védekeztetek?

Jobb most azon izgulni, hogy vajon terhes lehetsz-e?

Remélem nem vagy terhes, de tanulsz az esetből, és soha nem engeded gumi nélkül, ha nem akarsz babát.

2011. márc. 2. 18:23
 14/73 anonim ***** válasza:
istenem add hogy kamu a kérdés könyörgöööm
2011. márc. 2. 18:25
 15/73 A kérdező kommentje:
hát nagyon remélem..és kérlek nagyon szurkoljatok nekem.:( és azért,mert nem olyan állapotban voltam..:S kicsit ittas állapotban voltam.:S de a abrátnőm is a pasijávla ugy szokott,hogy hagyja hogy beleélvezzen,és nem szed gyógyszert,és nem ahsználnak óvszert..és ő nem lett terhes..de ha elmondom anyunak azonnal megölne..:s
2011. márc. 2. 18:27
 16/73 anonim válasza:
Holnap nagyon gyorsan menj el nőgyógyászhoz és kérj esemény utáni tablettát, van olyan, ami 5 nappal aktus után is hat. Nem tudod eldönteni, hogy beléd ment-e? (mert elég egyértelmű, ha nem beléd, akkor a hasadra vagy valami). és ha nem, elég kicsi az esélye, hogy terhes legyél.
2011. márc. 2. 18:29
 17/73 A kérdező kommentje:
a fiú el sem ment..mert mikor "magamhoz tértem" azonnal mondtam neki h hagyjuk abba..és aztmondta,hogy elsem ment..
2011. márc. 2. 18:31
 18/73 anonim ***** válasza:

Szóval 15 évesen, részegen vesztetted el a szüzességed védekezés nélkül. Hát ehhez aztán csak gratulálni tudok. Hová fajul a világ?...

"de a abrátnőm is a pasijávla ugy szokott,hogy hagyja hogy beleélvezzen,és nem szed gyógyszert,és nem ahsználnak óvszert.."

Majd előbb-utóbb terhes lesz. Vagy ha nem, akkor majd mehet orvoshoz, ha gyereket szeretne, mert lehet, hogy vagy ő, vagy a pasija meddő.

Attól, hogy vki hülye, még nem kell követni a példáját.

És ők miért nem védekeznek?

2011. márc. 2. 18:32
 19/73 anonim válasza:

A barátnőd nem normális.

15 évesen, részegen, védekezés nélkül elveszteni a szüzességed... én nem azon aggódnék, mit szól anyukám, hanem pl hogy meg kell-e ölnöm a gyerekemet.

2011. márc. 2. 18:34
 20/73 anonim ***** válasza:
17%

én is 15 vagyok mégse iszom meg b*sztatom magam...ezért még nem vagyok egy loser és a suliba elég népszerü vagyok alkohol nélkül

menny el nőgyógyászhoz

2011. márc. 2. 19:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!