Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 15éves lány vagyok. Február...

15éves lány vagyok. Február 26án vesztettem el a szüzességem. Nem használtunk óvszert, de azt mondta h nem ment belém. Febr.18án jött meg és 22én ment el a menstruációm.28án vettem gyorstesztet ami negatív lett. Lehetek ettől még terhes?

Figyelt kérdés
2011. márc. 2. 17:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:
én is tudom......... ám meg terhes leszel
2011. márc. 5. 12:26
 42/73 A kérdező kommentje:

Uristen. Oszinten szolva aterzem a helyzeted, tavaly nyaron hasonlo cipoben jartam, csak epp olyan fiuval voltam, aki vallalta volna a felelosseget, ha teherbe esek. Nekem eleg sokat kesett, tesztelni nem mertem es csomot idegeskedtem. Ne stresszeld magad, mert attol kesni fog. Nagyon szoritok neked, mar csak azert is, mert tudom milyen most neked. Amugy egy megtermekenyult petesejt meg nem ember. Csak az lehet belole, de kitudja...

Tesztelj, majd irj, hogy mi lett a vege. sok sikert!

nagyon szépen köszönöm neked!! és énis nagyon remélem hogy NEM leszek terhes!!!!!és neked még 1x köszönöm..és igen,tanultam az esetből..!!

2011. márc. 5. 22:38
 43/73 anonim ***** válasza:
74%
drága istenem add hogy terhes legyen a csaj soha többet nem kérek utána tőled semmit :D
2011. márc. 5. 23:04
 44/73 A kérdező kommentje:
te milyen bunkó vagy.:S:S
2011. márc. 6. 11:37
 45/73 anonim ***** válasza:
46%

A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 22:26

Nagyon szivesen, de tenyleg irj, hogy mi lett a vege:)

Ja es egyesek nem erzik a szavaik sulyat. En arra kerem Istent, hogy az olyan essen teherbe, vagy legyen baja, aki Neked kivanja ezt.

Es ne ertsetek felre, nem vedeni akarlak a minosithetetlen es meggodolatlan tettedert(gondolom mar te is igy latod es megbantad), csak epp aterzem, hogy milyen rossz most neked:(

2011. márc. 6. 11:48
 46/73 A kérdező kommentje:

hát igen..:S:S és msotantól jólmeggondolok mindent..és az ember a hibáiból tanul..és én elkövettem ezt a hibát,SENKINEK nem kívánom,hogy úgy essen teherbe,hogy nem szeretett volna..főleg nem 15évesen!! és felelőtlen voltam,meg hülye..és nagyon megbántam....

szerdán veszek tesztet és megírom,hogy mivan..és azoknak ,akik átélik a helyzetemet,és izgulnak értem,hogy 15évesen se egy abortusszal,se egy gyerekkel ne rontsam el az életem,azoknak nagyon szépen köszönöm.akik meg szídnak,azoknak igazuk van,de ez az én életem,tudom,hogy mitcsináltam,és nagyon bánom..és legaláb ne kívánják azt,hogy 15évesen teherbe essek.!!!

2011. márc. 6. 13:08
 47/73 anonim ***** válasza:
73%
Mindannyian imádkozunk érted, hogy ne legyen semmi baj a BABÁVAL! :D :D
2011. márc. 6. 17:42
 48/73 anonim ***** válasza:

tényleg írd meg mi lett, szívem szerint drukkolnék h terhes legyél és tanulj az esetből de aztán rájüttem hogy ez akár velem is megtörténhetne.

barátoddal amúgy mivan? együtt vagytok még? mondtad neki hogy lehet h terhes vagy?

2011. márc. 6. 18:03
 49/73 A kérdező kommentje:

jujj de vicces vagy. -.-"

remélem a te gyereked majd teherbe esik 15 évesen..és akkor is ilyeneket irogassál!!!! senkinek nem vagyok rossz akarója,de ez azér már durva..

2011. márc. 6. 18:04
 50/73 A kérdező kommentje:
igen,megvan,ő vállalná is a babát,de én nem akarom 15évesen se egy babával se egy abortusszal elrontani az egész életemet..
2011. márc. 6. 18:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!