15éves lány vagyok. Február 26án vesztettem el a szüzességem. Nem használtunk óvszert, de azt mondta h nem ment belém. Febr.18án jött meg és 22én ment el a menstruációm.28án vettem gyorstesztet ami negatív lett. Lehetek ettől még terhes?
beszéltem az egyik barátnőmmel..ő szilveszter előtt 2héttel úgy volt együütt egy fiúval,hogy a fiú belé ment..és azóta nem jött meg neki..vett azóta 3tesztet..a harmadikat 1héttel ezelőtt csinálta meg,mind a 3teszt negatív lett.
tehát nagyon remélem,hogy énsem lehetek terhes,már csak azért is,hogy ne szaporodjon a hülye fajtám..-.-" de amúgy amúgyse szaporodna,mert tuti hogy nem tartanám meg..
Hát ne tartsd meg, legalább életed végéig együtt fogsz élni azzal a gondolattal, hogy megöltél egy babát, hogy elvetted egy hasadban élő lény életét :) Magyarul teljesen lazán beleegyeztél, hogy haljon meg. :)
Hányingerem van tőled.
"tehát nagyon remélem,hogy énsem lehetek terhes"
Mert ha vki más nem esik teherbe, akkor te sem eshetsz? Ilyen idióta logikát. Több ezer nő meg pont ezzel a "kirántós módszerrel esik teherbe.
A mai gyerekeknek nincsen az iskolába felvilágosítás?
Reménykedj, hogy ne legyél terhes, és mond meg anyukádnak ha mégis az vagy.
Ha erre volt eszed, akkor arra is legyen, hogy vállalod a következményeket. Ilyen az élet.
15 évesen meg nem kéne részegségig inni magad. Hova vezet így a világ?
Uristen. Oszinten szolva aterzem a helyzeted, tavaly nyaron hasonlo cipoben jartam, csak epp olyan fiuval voltam, aki vallalta volna a felelosseget, ha teherbe esek. Nekem eleg sokat kesett, tesztelni nem mertem es csomot idegeskedtem. Ne stresszeld magad, mert attol kesni fog. Nagyon szoritok neked, mar csak azert is, mert tudom milyen most neked. Amugy egy megtermekenyult petesejt meg nem ember. Csak az lehet belole, de kitudja...
Tesztelj, majd irj, hogy mi lett a vege. sok sikert!
Elozo vagyok, en is 15L, akkor 14.
En tanultam az esetbol, imadkozz, hogy ne legyel terhes, es tanulj belole, hogy megegyszer ne kelljen atmenj ezen a sok ragodason:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!