Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az az igazság, hogy 31 évesen...

Az az igazság, hogy 31 évesen még nem voltam fiúval. Mit tegyek? Nem merek kapcsolatba menni, mert ez már extra gáz, és így meg csak öregszem.

Figyelt kérdés
2011. márc. 1. 18:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/85 anonim ***** válasza:

07:17 vagyok, most olvasom, hogy 10év alatt 4en próbálkoztak be nálad?Az meg hogy lehet?az nagyon kevés, nálam 3 év alatt 7 csaj próbálkozott be, pedig én pasi vagyok!

Nálad sokkal többnek kéne lenni 30-40nek legalább, főleg 10év alatt, biztosan átlagosan nézel ki?Vagy nem vagy túl szép?Mert a szép nőkhöz kevesen mernek odamenni.

20f

2011. márc. 7. 07:39
 82/85 anonim ***** válasza:

Az a véleményem, hogy túl nagy dolognak tartjátok ezt a szüzesség elveszítését. Mindent el kell kezdeni egyszer. Én 16voltam amikor lefeküdtem az első barátommal, 2 hónap ismerkedés és 3hét járás után. Egyszerűen éreztem, hogy szeret, meg én is őt. Azóta nagyon jól megvagyunk.

Nem hiszem, hogy ez ekkora dolog lenne, persze nem azt mondom, hogy dugjatok minden jöttmenttel, de ez, hogy 2 év alatt egy csók sem, ez azért durva. Ismerkedni kell, nem azonnal leírni a fiúkat. Meg aztán, nem lehet hogy azért nem volt eddig túl sok barátod, mert nagyok az elvárásaid? Tudod, egy kapcsolat a kompromisszumokon alapszik. Nem várhatod a szőke herceget fehér lovon, neked is tenned kell érte.

2011. márc. 7. 13:51
 83/85 anonim ***** válasza:

Orulj, hogy igy tettel, es ne band! Hidd el, sokkal jobban jartal, mint en, aki 14 evesen vesztettem el egy futo kaland soran.

Jo nagy marha voltam....Modnjuk nem bantam kulonosebben meg, mert jo volt, es annal jobban telt a kovetkezo. Viszont valamiert korainak ereztem. Es leszolhattok emiatt, de mar nem tudok mit tenni:(

Szoval meg a jobbik eset vagy te:)

En is drukkolok neked, hogy boldog legy, es hogy rajojj, nem gaz az ilyesmi ebben a korban:)

Elnezest, de nem tudok magyar betuket hasznalni:(

Sok boldogsagot es sok sikert:)

15L

2011. márc. 7. 18:29
 84/85 anonim válasza:
szia szeretnélek megismerni érdekelne a gondolkozásod kiváncsi vagyok rád
2011. márc. 10. 11:31
 85/85 anonim ***** válasza:
Figyelj, én 30 éves szűz férfi vagyok, szegény de nagyon (hidd el nagyon) intelligens. Én még próbálkozok; ide is azért írtam be, hátha kapok egy privát üzenetet. Lehet, hogy veled az a baj, hogy meg sem próbálod. Mondjuk az internetes társkeresőket már próbáltam, nem működtek nálam. Még megpróbálok kommenteket írni ide a gyakorikerdesek.hu-ra, azután ha nem kapok társat, nem tudom mi lesz. Lehet, hogy nincs más megoldás mint az, hogy híres embernek kell lennem.
2012. máj. 28. 22:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!