Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az az igazság, hogy 31 évesen...

Az az igazság, hogy 31 évesen még nem voltam fiúval. Mit tegyek? Nem merek kapcsolatba menni, mert ez már extra gáz, és így meg csak öregszem.

Figyelt kérdés
2011. márc. 1. 18:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/85 anonim ***** válasza:

de nee..mértne tehetnénk meg?:) tudom hogy elsőre mindenki a szerelmével akarja, deház annyira azért nem nagy dolog.

ha gondolod tényleg írj levelet, bár még én is szűz vagyok de már szeretném...

2011. márc. 1. 19:48
 22/85 anonim ***** válasza:

Tökéletesen megértelek, én 29 évesen estem át a tűzkeresztségen.

Tudom milyen az, amikor eltelik az idő, és az ember már azért nem mer ismerkdni, mert ez az egész rém ciki és kellemetlen.

Pedig tényleg nem az!

Én a páromnak elmondtam, hogy mi a helyzet, és az okát is. És nagyon örülök, hogy így tettem, tudnia kellett róla. Nekem szerencsém van, mert mindketten szerelmesek vagyunk a másikba, és azóta is tart a akpcsolat. És nem vágyom arra, hgy más férfit is megismerjek szexuálisan. Nincs rá szükségem.

Lehet, hogy csodabogarak vagyunk, de hidd el, nem vagy egyedül!

A megoldást nem tudom, azt nem írhatom, hogy várd meg az igazit, mert nyilván ezt teszed évek óta. De akkor is azt mondom, hogy csak a szüzességed elvesztése érdekében ne feküdj össze senkivel. Szerintem az megalázó.

De, sok sikert! Mindenkinek el kell, hogy jöjjön az ideje! Neked is elfog!

2011. márc. 1. 19:48
 23/85 anonim ***** válasza:
100%

Én egy példát tudok felhozni neked.

Ismerek személyesen egy nagyon okos,és a karrierjében sokat elért nőt,aki külsőre jó alakú,és nem ronda,meg csúnya,az átlagos kinézet felső katergóriája.

31 évesen vesztette el a szüzességét,akkor volt az első komoly kapcsolata,ma már együtt is él avval a féfival,a kapcsolatuk lassan 1 éves.

Őt is nagyon nyomasztotta a dolog,mert az idő múlik...és szerette volna megélni a szerelmet és a szexet,de minél többet várat magára a dolog,egyre félelmetesebbnek tűnik!

Nem szabad,hogy bármi megkösse az embert,főként nem a gondolatai.Azok a gondolatok,amik arra ösztönöznek,hogy most már nem is érdemes elkezdeni az próbálkozást a szerelemre,szexre..sosem késő!

Ha nem próbálkozol,és bízol benne,akkor majd évek múlva,amikor már tényleg késő lesz,akkor fogsz rádöbbeni,hogy milyen buta voltam...

Ha szeret valaki,akkor nem fogja azt gondolni,hogy ez milyen gáz-hogy még nem volt féfival,arra fog gondolni,hogy a nő akit szeretek,nekem adja oda magát először,és maradandó-szép élményt adhatok neki.

Szóval,semmiképp ne csüggedj,nem tudhatod,hogy egy átlagos nap végén mi történik,lehet,hogy megismered azt,aki majd ráébreszt arra,hogy ezek a gondolatok milyen rosszak:)

19/L

2011. márc. 1. 19:52
 24/85 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi a biztatást!

Azt hittem totál egyedül vagyok ezzel. Huh, akkor lehet nem adom fel!

2011. márc. 1. 20:02
 25/85 anonim ***** válasza:
27%

Már ne haragudjatok, de mi abban a becsülendő, ha egy nőnek 31 éves korára nem volt tesi aktusa? Ezt max. egy 18-20 évesről lehet elmondani.

Szégyennek nem szégyen, de biztos, hogy valami nagyképűség vagy finnyásság és válogatás áll a dolgok mögött.

Szerintem pár centivel a föld felett jár a kedves kérdező, mert az lehetetlen, hogy ezidáig senki nem próbálkozott be nála. Úgy meg főleg, ha nem is csúnya.

2011. márc. 1. 20:03
 26/85 A kérdező kommentje:

20:03

Nem vagyok sem finnyás, sem nagyképű. Hidd el, nekem a legrosszabb ez.

2011. márc. 1. 20:08
 27/85 anonim ***** válasza:
0%
vagy nincs kedved szexkapcsolathoz?
2011. márc. 1. 20:09
 28/85 anonim ***** válasza:

20.03-as vagyok.

Hányan próbálkoztak be az utóbbi 10 évben? Meg tudod számolni?

Ugye, hogy nem... :)

2011. márc. 1. 20:11
 29/85 A kérdező kommentje:

20:11

Megszámolom várj :)

4 -en

Meg most egy srác, de ő nagyon fiatal...

2011. márc. 1. 20:13
 30/85 anonim ***** válasza:

20:03-as! Ne legyél már tahó!

Lehet bármilyen oka. Erőszaktól a csalódáson keresztül a rossz példákig bármi!

Nem is az ok a lényeg, és nem is azért írt ide, hogy bárki pálcát törjön felette. Van elég baja hidd el, nem kell még egy lapáttal rátenni!

Amúgy meg, mindenki magából indul ki!

2011. márc. 1. 20:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!